Skip to content
Add review

Transparent stories about our services

What our clients say

Danielle van Schaik

Wrote on May 6, 2020

A complicated tax year for me due to returning from abroad and the purchase of a house. Daphne Alon handled the declaration (again) quickly and professionally for me. The video call for the latest questions and comments and the personal note worked fine.

default image

Ontzettend goed en snel geholpen. Goed netwerk en veel ervaring in huis, waardoor het allemaal nog sneller gaat. Chris heeft onze hypotheek geregeld, hij was goed bereikbaar, vriendelijk en wist eventuele zorgen goed weg te nemen. Blijven graag klant bij ze, ook in de toekomst.

Carsten Cremer 16 February 2024

default image

Al jarenlang goede begeleiding en adviezen op het gebied van hypotheek, verzekeringen, aangiftes. Recent prima geholpen bij het verhogen van de hypotheek. Dank Lisa Kreuk!

Peter Jansen 7 February 2024

default image

Wij vinden het altijd fijn werken met de adviseurs van Poundwise. Ze denken mee, zijn realistisch en altijd goed bereikbaar. Kortom, een aanrader.

Judith van O. 5 February 2024

default image

Goed en snel geholpen door Fleur en Chris met het aanvragen van een bouwdepot, fijn contact met tijdige updates.
Het aanbevelen waard!

D. van Vliet 29 January 2024

default image

5 stars rating!

Salvatore Martina 16 January 2024

default image

I arrived to Poundwise by chance when i relocated with my ex-husband and started to work as a zzp.

From the get-go, the support, care and dedication I experienced from all the team members, made me feel very welcome.

As I write these lines, I am even getting emotional, as I remember how scared I was from the world of finances, especially after my divorce, while being a performing artist on a very low income.

Throughout the years I learned to ground myself in my growth, to gradually find my confidence and trust. What I love about Poundwise, that to all of you it did not matter wether I am a CEO of a multi million business, or a creative who is venturing into creating artistic work. I felt heard, appreciated and seen.

With this mail, I want to dedicate my deepest gratitude to RABAN the one of a kind being. His generosity and guidance. Support and care means the world to me. I feel very grateful to be with having someone as Raban on my team.

And I want to extend my gratitude to all of you!

Keren Rosenberg 16 January 2024

default image

Voor het aankoop van mijn huis heb ik hulp gekregen van Poundwise. Dit ging uit mijn ervaring erg soepel en snel met uitstekende samenwerkingen vanuit hun.

Michiel Plink 8 January 2024

default image

We zijn echt geweldig geholpen door Lisa en Ana! Ze stonden altijd voor ons klaar en kwamen direct in actie waar nodig, namen de tijd voor ons en ook een hoop werk uit handen. Hierdoor wij de eerste aankoop van onze woning zonder enige overbodige stress beleven. Super professioneel en dus een echte aanrader.

Marjanne 29 December 2023

default image

Al jarenlang naar volle tevredenheid klant voor zowel de zakelijke als de privé financiële administratie. Nu recent weer prima geholpen met financieel advies voor een ouder-kind vastgoed transactie. Snel, efficient en heel belangrijk alles in begrijpelijke taal.

Nico Gielen 18 December 2023

default image

Snel en prettig geholpen met de aanvraag van een bouwdepot. Altijd snelle reactie op vragen.. goede dienstverlening! Kan het iedereen aanraden.

Dennis van Vliet 14 December 2023

1 2 3 32

Get acquainted?

Kaoutar el Mahdioui

Assistant Financial Advisor

kaoutar