Skip to content
Add review

Transparent stories about our services

What our clients say

Danielle van Schaik

Wrote on May 6, 2020

A complicated tax year for me due to returning from abroad and the purchase of a house. Daphne Alon handled the declaration (again) quickly and professionally for me. The video call for the latest questions and comments and the personal note worked fine.

default image

We’ve been very happy with Poundwise to take care of our accounting and mortgage affairs. The team is professional and very responsive and I’ve found that everyone works in our best interest and provides competent advice. I definitely recommend them.

M.D.A. 17 September 2021

default image

Poundwise provides a thorough service that enables the individual to make concrete plans for their financial future. They are knowledgeable and helped me save money through good advice.

Liz Kamei 14 September 2021

default image

Ik ben via mijn ouders bij poundwise terecht gekomen! Op zoek naar mijn eerste huisje, alles nieuw. Waar moest ik beginnen… ik wist mij geen raad. Poundwise, met name Fleur. Heeft mij stap voor stap geholpen met eigenlijk alles. Van begin tot eind. Als ik iets niet snapte, mocht ik langs komen, bellen, mailen. En werd het mij net zo lang uitgelegd tot ik het begreep! Meestal in de mooie jip en janneke taal!

Poundwise is een zeer fijn bedrijf, wat ik 100 procent aan iedereen aanraad!

Ook ik zal altijd terug komen met vragen, veranderingen, als ik iets van hulp nodig heb op het gebied van financieen, is dit the place to be!

Rachel Smulders 7 September 2021

default image

Enorm behulpzaam, meedenkend en vriendelijke service! Zeker een aanrader!

Ikalef Yildiz 7 September 2021

default gravatar

Mijn aller-eerste hypotheek heb ik op basis van goed gesprek met een van de oprichters van Poundwise in het jaar 2000 afgesloten. Het was voor het eerst dat ik het gedachtegoed: penny wise, pound foolish hoorde en na 21 jaar is Poundwise voor Ingeborg en mij meer dan alleen een hypotheekadviseur geworden. Bedankt Jan en Chris voor jullie kennis, integriteit, wijsheid en mooie samenwerking!

Michael Lo-A-Njoe 12 August 2021

default image

Jan en Chris hebben ons volledig ontzorgd bij het verkrijgen van een passende hypotheek en de benodigde verzekeringen voor een nieuwbouw woning. Zij hebben daarbij goed rekening gehouden met onze specifieke situatie en onze wensen en behoeften. Verder zijn Jan en Chris gedurende het proces zeer betrokken geweest. Ze namen proactief contact met ons op en waren altijd goed bereikbaar voor vragen. Wij raden Poundwise dan ook van harte aan!

Julio Klaverweide 12 August 2021

default image

Na twee slechte ervaringen met het afsluiten van een hypotheek (bij een andere hypotheek adviseur) hebben Jan Tijms en Chris Baars ontzettend goed werk geleverd. Ze zijn goed bereikbaar, reageren snel, komen afspraken na en regelen het gewoon ontzettend goed. Jan en Chris, bedankt!

Hans Tol 11 August 2021

default image

Bij Poundwise wordt er niet alleen naar de specifieke vraag gekeken van de klant, maar brengen ze het gehele financiële plaatje in kaart en geven ze een compleet en uiterst deskundig advies.

Sander Rutjens 9 August 2021

default image

Ze nemen voor ons als particuliere “leek” alles uit handen. We vertrouwen hun expertise en oordeel.

Sebastiaan 26 July 2021

default image

Een bedrijf waarop we kunnen vertrouwen en ons geen zorgen hoeven te maken over elk financieel onderwerp dat ons bezighoudt. Altijd zeer professioneel en met het juiste advies.

Biljana Dimitrovska 5 July 2021

1 2 3 25

Get acquainted?

Jan Maarten Koelewijn

Insurance advisor

jan-maarten-koelewijn_no-edit-680x680