Skip to content
Beoordeling toevoegen

Transparante verhalen over onze dienstverlening

Klanten vertellen

Danielle van Schaik

Schreef op 6 mei 2020

Een voor mij ingewikkeld belastingjaar door terugkeer uit het buitenland en de aankoop van een huis. Daphne Alon heeft de aangifte (weer) snel en vakkundig voor mij behandeld. De videocall voor de laatste vragen en opmerkingen en de persoonlijke noot werkte prima.
default image

Persoonlijk en proactief!

Marieke Antoni 25 september 2023

default image

We’ve always received the best possible service from Poundwise. It was so easy to buy our new house using their services and everyone who works there is extremely helpful and professional.

Cloudette van der Berg 21 september 2023

default image

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Poundwise. Zowel met het zoeken naar de beste oplossing voor een hypotheek als het aanbieden van een compleet pakket voor verzekeringen zijn zij de aangewezen partij. Ook verzorgen zij de belastingaangifte. Hierdoor geeft het team van Poundwise een volledige Financial Coaching op alle vlakken!

Floris van Riezen 11 september 2023

default image

Zojuist aankoop appartement afgerond met professionele en vakbekwame begeleiding vanuit team Poundwise. Dank Jan voor je advies en begeleiding, en Ana voor je altijd snelle en vriendelijke reacties.

Sjoerd Peters 11 september 2023

default image

Excellent and professional firm. Very satisfied with advice and services provided.

Alexandra Perepelova 24 augustus 2023

default image

Chris, dank voor helder financieel advies en daarbij horende acties!

Anne Marjan Greve 14 augustus 2023

default image

Erg behulpzame begeleiding bij het regelen van een hypotheek voor de aankoop van ons huis. Er wordt tijd genomen om een breder toekomst plan te bekijken en wij zijn erg blij met jullie persoonlijke aanpak. Wij hopen in de toekomst zeker nog eens gebruik te maken van jullie diensten. Hartelijk dank!

Kato 9 augustus 2023

default image

Prima begeleiding van begin tot eindresultaat, goede inlevingsvermogen en verstand van zaken. Prettige mensen om mee samen te werken.

Ed Gerritsen 26 juli 2023

default image

Eerlijke en gedegen advisering/financial coaching. Ook erg blij met de manier waarop men meedenkt met de klant.

Tijmen Jeths 20 juli 2023

default image

Poundwise (Jan en Chris) heeft ons zeer goed geholpen. Voor een complexe financiële constructie onder zeer hoge tijdsdruk hebben zij onwijs goed werk geleverd. Continue zoeken naar mogelijke oplossingen, zeer punctueel en met name een hele snelle reactietijd zorgt ervoor dat ik hen 100% zou aanraden. Heel erg bedankt Jan en Chris!

Paul van Hedel 19 juli 2023

1 2 3 31

Vrijblijvend kennismaken?

Kaoutar el Mahdioui

Schadebehandelaar

kaoutar