Skip to content

Vacature

Senior Financial Business Consultant

Passie voor cijfers, mensen en een wens voor persoonlijke groei binnen een flexibele en sociale omgeving?

Wij zijn op zoek naar een Senior Finance Business Consultant.

Bedrijfsprofiel

Bij Poundwise brengen we alle financiële disciplines samen onder één dak. We geloven in een persoonlijke en duurzame relatie met onze klanten. Onze persoonlijke betrokkenheid bij zowel zakelijke als persoonlijke financiën van onze klanten zorgt voor een proactieve en op maat gemaakte aanpak. Of het nu gaat om hypotheken, belastingadvies, bedrijfs- of salarisadministratie, we bieden een complete financiële dienstverlening. Met onze vestiging in de regio Groot Amsterdam richten we ons op MKB-bedrijven in het hoge segment en onderscheiden we ons van Big-4 kantoren door directe communicatie en korte lijnen met zowel klanten als collega’s.

Bedrijfscultuur

Binnen Poundwise heerst een echte familiecultuur. Dat uit zich in sterke onderlinge banden tussen medewerkers, zorgzaamheid en ondersteuning, informele communicatie, gedeelde waarden en tradities, een focus op de lange termijn, gedeelde verantwoordelijkheid en de bevordering van een goede werk-privébalans. Intern zijn we informeel, naar buiten toe treden we wat formeler op naar onze klanten. Zij verwachten professionaliteit, wat onder andere tot uiting komt in onze uitstraling en daarmee ook onze kleding. Om je hierin een handje te helpen gaan we één keer per jaar met z’n allen winkelen. De mannen bij de Suit Supply en de dames bij LaDress, Vanilia of soortgelijk. Daarna gaan we met z’n allen ergens in Amsterdam eten. Dit is één van de hoogtepunten van het jaar. Door onze brede (totaal) dienstverlening ben je binnen Poundwise nooit uitgeleerd. Er is altijd wel iets nieuws te leren. Vaak zien we dat iemand tijdens het dienstverband een bepaalde interesse ontwikkelt. Dit is altijd bespreekbaar en samen gaan we dan op zoek naar een passende opleiding. De kosten zijn voor ons, waarbij een studieovereenkomst van kracht is. Regelmatig gaan we er als team op uit. Soms als teambuilding onder begeleiding van onze vaste (externe) teamcoach, soms gewoon voor de gezelligheid. Ons kantoor bevindt zich in één van de gezelligste buurten van Amsterdam, De Pijp. Een uitstapje is dus zo gemaakt! Kortom, je bent een echte Poundwiser, wanneer je goed samenwerkt, leergierig bent, er verzorgd uitziet en verder denkt dan alleen je eigen taken. Want alleen samen komen we verder!

Functieomschrijving

In de rol van Senior Financial Business Consultant ben je verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille. Dit houdt in:

 • Samenstellen, bespreken en reviewen van (complexe) jaarrekeningen.
 • Signaleren van adviesmogelijkheden op basis van tussentijdse cijfers.
 • Adviseren over boekhoudoptimalisatie en automatisering.
 • Opstellen van BTW aangiften.
 • Begeleiden van junior collega’s.
 • Werken in nauwe samenwerking met onze financiële adviseurs.
 • Bijdragen aan continue verbetering binnen je expertise.

Afhankelijk van jouw profiel en interesse kan de functie meer focussen op inhoudelijke expertise, zoals het reviewen en opstellen van jaarrekeningen, of meer op klantrelaties en advisering. Dit biedt ruimte voor personalisatie binnen je rol.

Wie zoeken wij?
 • Een afgeronde HBO/WO in Bedrijfseconomie, Accountancy of SPD.
 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring bij een accountants- of administratiekantoor.
 • Uitgebreide kennis van de RJ-richtlijnen is een pré.
 • Deskundigheid in je vakgebied met hoge kwaliteitsstandaarden.
 • Klantgerichte, proactieve en pragmatische instelling.
 • Diepgaand cijfermatig inzicht.
 • Ervaring met Exact is een pré.
 • Ervaring met werken onder tijdsdruk en tijdregistratie.
 • Sterke communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.
 • Woonachtig in de regio Amsterdam is een pré.

Collega aan het woord:

Wij bieden:

 • Uitdagende 40-urige werkweek in een dynamisch team.
 • Ruime studie- en ontwikkelmogelijkheden.
 • Concurrerend salaris en een omzetgerelateerde (team)bonus.
 • Hybride werkmogelijkheden (indien gewenst)
 • Mobiliteitsbudget of lease-auto.
 • Workation mogelijkheden na inwerkperiode.
 • Dagelijkse lunch naar keuze en natuurlijk een vrijmibo.
 • Een hecht team waarbij work-life balance centraal staat.

Sollicitatieprocedure:

In ieder geval 2 kennismakingsgesprekken. Tijdens één van deze gesprekken laten we je alvast het kantoor en de werkomgeving zien. Indien beide partijen na het 2e gesprek enthousiast zijn volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek. Daarna kan het snel gaan en wordt de arbeidsovereenkomst opgesteld. In onderling overleg wordt een startdatum vastgesteld. Voor de eerste weken wordt er een introductieprogramma opgesteld, zodat je ruim kennis kunt maken met je nieuwe collega’s en onze uitgebreide dienstverlenning. Je krijgt ook een zgn. buddy toegewezen die jou tijdens de inwerkperiode helpt.

Solliciteer nu!

Voel jij je aangesproken en denk je dat jij de persoon bent die wij zoeken? Wacht dan niet langer en solliciteer nu bij Poundwise en voeg waarde toe aan ons team en onze klanten. Je bent welkom! Stuur je CV met motivatie en pasfoto naar arianne.kuulkers@poundwise.nl. Voor meer informatie kan je uiteraard contact met Arianne Kuulkers opnemen, telefoonnummer 020-3057555.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer weten?

Arianne Kuulkers

Communicatie- & Recruitment manager

arianne-kuulkers-570x570

Actuele Poundwise vacatures

Dit is met uitstek een leuke functie voor iemand uit de horeca! Dus ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? En ben jij iemand die er plezier in heeft om onze klanten op gastvrije manier te ontvangen en onze medewerkers wil ondersteunen in de breedste zin van het woord en wil je werken in de leukste wijk van Amsterdam (de Pijp)? Dan ben je bij Poundwise op je plek.

Heb jij een neusje voor financiële zaken en belastingen? Dan willen wij jou graag toevoegen aan ons team. Jij houdt je bij ons bezig met het opstellen van de aangiften (IB/VPB). Daarnaast ondersteun je jouw directe collega’s bij het opstellen van fiscale adviezen. Als aangiftemedewerker doe je mee aan het vaktechnisch overleg. Een leuke veelzijdige functie waar jij je geen moment verveelt.

Wil jij aan de slag als fiscalist met klanten uit het hoogste segment in de regio Groot Amsterdam? Heb jij passie voor het fiscale vak en 2 à 3 jaar ervaring? Dan kan je je bij ons, onder begeleiding van onze ervaren fiscaal juristen, verder ontwikkelen tot all-round belastingadviseur. Na een aantal jaren zullen we in overleg met jou een specialisme bepalen waarin jij je verder gaat ontwikkelen, uiteraard rekening houdend met jouw voorkeur.

Heb jij je sporen verdiend als business consultant en ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Als Senior Financial Business Consultant ga jij werken met MKB-bedrijven in het hoge segment in de regio Groot Amsterdam.

Als Accounting Consultant heb je veel contact met klanten en collega’s. Werken met cijfers vind jij het leukste wat er is en met de inzichten die je hierdoor verkrijgt signaleer jij de adviesvragen en verbeterpunten. Je hebt een eigen klantenportefeuille en bouwt aan een duurzame relatie met de klant. Zo begeleid je jouw klanten in het realiseren van hun ambities en dromen.

Als Accounting Assistant heb je veel contact met klanten en collega’s. Werken met cijfers vind jij het leukste wat er is en met de inzichten die je hierdoor verkrijgt signaleer jij de adviesvragen en verbeterpunten. Je hebt samen met de senior accounting consultant een eigen klantenportefeuille. Door jou kan hij/zij doen waar hij het beste in is, adviseren. Samen met je collega’s begeleid je zo jouw klanten in het realiseren van hun ambities en dromen.

Is een sociale omgeving, flexibele werktijden, coaching, ontwikkelmogelijkheden en een goede work-life balance belangrijk voor je en heb je een passie voor het uitwerken van complexe (hypotheek)dossiers? Dan ben je bij Poundwise op je plek.

Wij zijn op zoek naar een vriendelijke, representatieve en professionele receptionist, met administratieve vaardigheden, om ons team te versterken. Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt en visitekaartje voor onze klanten en bezoekers.

Wil jij zelfstandig aan de slag als MKB Adviseur Verzekeringen met klanten uit het hoogste segment in de regio Groot Amsterdam?

Kom werken bij Poundwise, dé one-stop-shop voor alle financiële zaken.

Ben jij een zelfstandige en klantvriendelijke Salarisadministrateur met een passie voor payrollzaken en wil je werken in het hoogste (MKB-)segment, omringd door een team van financiële experts? Dan nodigen wij jou uit om je aan te sluiten bij Poundwise, dé one-stop-shop voor alle financiële zaken in de regio Groot Amsterdam.

Solliciteer op vacature

Senior Financial Business Consultant

Vul onderstaand formulier met je motivatie en CV in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Vragen over de vacature? Bel ons op +31 (0)20 305 75 55