Skip to content

Vacature

Salarisadministrateur

Bij Poundwise is geen dag hetzelfde!

Wil jij zelfstandig aan de slag als Salarisadministrateur met klanten uit het hoogste segment in de regio Groot Amsterdam? Heb jij passie voor het payroll zaken? Kom werken bij Poundwise, dé one-stop-shop voor alle financiële zaken. 

Je komt te werken in een hecht team van financiële specialisten en professionals. Stuk voor stuk generalisten met een specialisme, die beschikken over up-to-date kennis en het hoogste opleidingsniveau in hun vakgebied. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor alle klanten als het gaat om salarisadministratie en advies op gebied van HR.

Is een sociale omgeving, flexibele werktijden, coaching, ontwikkelmogelijkheden en een goede work-life balance belangrijk voor je en heb je een passie voor het foutloos voeren van salarisadministraties? Dan ben je bij Poundwise op je plek.

Wij richten ons met name op het hogere segment. Onze klanten zijn veelal succesvolle ondernemers die het liefst bezig zijn met hun eigen business en zich financieel laten coachen door ons. Wij bieden dus totaaladvies en hebben daarvoor alle disciplines onder één dak. Dat betekent dat wij een one-stop-shop zijn voor ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar financiële rust. Wij zoeken daarom collega’s die niet alleen over de relevante opleidingen beschikken, maar ook over mensenkennis en een servicegerichte instelling.

Functieomschrijving

 • Je verzorgt de salarisadministraties voor onze MKB-cliënten
 • Je verzorgt meldingen aan arbodiensten, verzekeraars en pensioenfondsen
 • Je adviseert cliënten op het gebied van HR
 • Je bent aanspreekpunt voor collega’s en onze cliënten
 • Je denkt mee met de organisatie en helpt deze naar een hoger level
 • Je staat zelfstandig in contact met onze klanten.

Wij zoeken wij?

 • Je hebt een afgeronde VPS-opleiding.
 • Bij voorkeur heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent deskundig in je vakgebied en hebt de kwaliteit van onze dienstverlening hoog in het vaandel.
 • Je werkt resultaatgericht, gestructureerd en bent proactief.
 • Werken onder tijdsdruk en tijdregistratie is je niet vreemd.
 • Je hebt analytische skills en bent klantgericht, resultaatgericht en communicatief vaardig (Nederlandse en Engelse taal).

Wij bieden:

 • Een uitdagende functie voor 16 uur per week in een leuk team.
 • Vast dienstverband met 2 maanden proeftijd.
 • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden (het volgen van cursussen/opleidingen).
 • Naast een uitstekend salaris bieden wij je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. een benefitpakket) aan.
 • Een inspirerende werkomgeving, veel gezellige bedrijfsuitjes, vrijmibo en gezamenlijke trainingen.

Leuk werken, jouw werkgeluk én persoonlijk contact stellen wij centraal. Kom je kennismaken bij ons op kantoor? De koffie/thee staat klaar. Online solliciteren op kan deze vacature kan via arianne.kuulkers@poundwise.nl. Hopelijk tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer weten?

Arianne Kuulkers

Operationeel manager

arianne-kuulkers-570x570

Actuele Poundwise vacatures

Dit is met uitstek een leuke functie voor iemand uit de horeca! Dus ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? En ben jij iemand die er plezier in heeft om onze klanten op gastvrije manier te ontvangen en onze medewerkers wil ondersteunen in de breedste zin van het woord en wil je werken in de leukste wijk van Amsterdam (de Pijp)? Dan ben je bij Poundwise op je plek.

Heb jij je sporen verdiend als accounting consultant en ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Als Senior Accounting Consultant ga jij werken met MKB-bedrijven in het hoge segment in de regio Groot Amsterdam.

Als Accounting Consultant heb je veel contact met klanten en collega’s. Werken met cijfers vind jij het leukste wat er is en met de inzichten die je hierdoor verkrijgt signaleer jij de adviesvragen en verbeterpunten. Je hebt een eigen klantenportefeuille en bouwt aan een duurzame relatie met de klant. Zo begeleid je jouw klanten in het realiseren van hun ambities en dromen.

Is een sociale omgeving, flexibele werktijden, coaching, ontwikkelmogelijkheden en een goede work-life balance belangrijk voor je en heb je een passie voor het uitwerken van complexe (hypotheek)dossiers? Dan ben je bij Poundwise op je plek.

Wil jij zelfstandig aan de slag als MKB Adviseur Verzekeringen met klanten uit het hoogste segment in de regio Groot Amsterdam?

Kom werken bij Poundwise, dé one-stop-shop voor alle financiële zaken.

Heb jij een neusje voor financiële zaken en belastingen? Dan willen wij jou graag toevoegen aan ons team. Jij houdt je bij ons bezig met het opstellen van de aangiften (IB/VPB). Daarnaast ondersteun je jouw directe collega’s bij het opstellen van fiscale adviezen. Als aangiftemedewerker schrijf je ook nieuwsberichten en doe je mee aan het vaktechnisch overleg. Een leuke veelzijdige functie waar jij je geen moment verveelt.
Wil jij zelfstandig aan de slag als Salarisadministrateur met klanten uit het hoogste segment in de regio Groot Amsterdam? Heb jij passie voor het payroll zaken? Kom werken bij Poundwise, dé one-stop-shop voor alle financiële zaken.

Solliciteer op vacature

Salarisadministrateur

Vul onderstaand formulier met je motivatie en CV in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Vragen over de vacature? Bel ons op +31 (0)20 305 75 55