Skip to content

Vacature

Fiscaal jurist

Bij Poundwise is geen dag hetzelfde!

Wil jij aan de slag als fiscalist met klanten uit het hoogste segment in de regio Groot Amsterdam? Heb jij passie voor het fiscale vak en 2 à 3 jaar ervaring? Dan kan je je bij ons, onder begeleiding van onze ervaren fiscaal juristen, verder ontwikkelen tot all-round belastingadviseur. Na een aantal jaren zullen we in overleg met jou een specialisme bepalen waarin jij je verder gaat ontwikkelen, uiteraard rekening houdend met jouw voorkeur.

Je komt te werken in een hecht team van financiële specialisten en professionals. Stuk voor stuk generalisten met een specialisme, die beschikken over up-to-date kennis en het hoogste opleidingsniveau in hun vakgebied.
Is een sociale omgeving, flexibele werktijden, coaching, ontwikkelmogelijkheden en een goede work-life balance belangrijk voor je en heb je een passie voor het belastingadvies? Dan ben je bij Poundwise op je plek.

Wij richten ons met name op het hogere segment. Onze klanten zijn veelal succesvolle ondernemers die het liefst bezig zijn met hun eigen business en zich financieel laten coachen door ons. Wij bieden dus totaaladvies en hebben daarvoor alle disciplines onder één dak. Dat betekent dat wij een one-stop-shop zijn voor ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar financiële rust. Wij zoeken daarom collega’s die niet alleen over de relevante opleidingen beschikken, maar ook over mensenkennis en een servicegerichte instelling.

Functieomschrijving

 • Je werkt (complexe) fiscale adviezen uit voor onze klanten, waarbij je begeleid wordt door onze senior adviseurs.
 • Het signaleren en oppakken van adviesbehoefte bij onze cliënten.
 • Je werkt vaak samen met je collega’s die actief zijn binnen andere disciplines.
 • Zelfstandig in contact staan met de klanten.

Wie zoeken wij?

 • In bezit van Master Fiscaal Recht of Fiscale Economie.
 • Bij voorkeur heb je minimaal 2 à 3 jaar ervaring is een soortgelijke functie.
 • Je bent deskundig in je vakgebied en hebt de kwaliteit van onze dienstverlening hoog in het vaandel.
 • Je werkt resultaatgericht, gestructureerd en bent proactief.
 • Werken onder tijdsdruk en tijdregistratie is je niet vreemd.
 • Je hebt analytische skills en bent klantgericht, resultaatgericht en communicatief vaardig (Nederlandse en Engelse taal).
 • Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio Amsterdam.

Collega aan het woord:

Wij bieden:

 • Een dienstverband van 32 – 40 uur per week.
 • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden (het volgen van cursussen/opleidingen).
 • Naast een uitstekend salaris bieden wij je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. een benefitpakket) aan.
 • De mogelijkheid om gecombineerd op kantoor en thuis te werken.
 • Een inspirerende werkomgeving, veel gezellige bedrijfsuitjes, vrijmibo en gezamenlijke trainingen.
 • Na de inwerkperiode mogelijkheden voor een workation.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail met motivatie, CV en pasfoto naar arianne.kuulkers@poundwise.nl.

Indien jij je herkent in dit profiel nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Je kunt je motivatie en CV naar kuulkers@poundwise.nl sturen.
Voor toelichting op deze vacature kun je contact opnemen met Arianne Kuulkers op telefoonnummer 020 – 3057555.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer weten?

Arianne Kuulkers

Communicatie- & Recruitment manager

arianne-kuulkers-570x570

Actuele Poundwise vacatures

Dit is met uitstek een leuke functie voor iemand uit de horeca! Dus ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? En ben jij iemand die er plezier in heeft om onze klanten op gastvrije manier te ontvangen en onze medewerkers wil ondersteunen in de breedste zin van het woord en wil je werken in de leukste wijk van Amsterdam (de Pijp)? Dan ben je bij Poundwise op je plek.

Heb jij een neusje voor financiële zaken en belastingen? Dan willen wij jou graag toevoegen aan ons team. Jij houdt je bij ons bezig met het opstellen van de aangiften (IB/VPB). Daarnaast ondersteun je jouw directe collega’s bij het opstellen van fiscale adviezen. Als aangiftemedewerker doe je mee aan het vaktechnisch overleg. Een leuke veelzijdige functie waar jij je geen moment verveelt.

Wil jij aan de slag als fiscalist met klanten uit het hoogste segment in de regio Groot Amsterdam? Heb jij passie voor het fiscale vak en 2 à 3 jaar ervaring? Dan kan je je bij ons, onder begeleiding van onze ervaren fiscaal juristen, verder ontwikkelen tot all-round belastingadviseur. Na een aantal jaren zullen we in overleg met jou een specialisme bepalen waarin jij je verder gaat ontwikkelen, uiteraard rekening houdend met jouw voorkeur.

Heb jij je sporen verdiend als business consultant en ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Als Senior Financial Business Consultant ga jij werken met MKB-bedrijven in het hoge segment in de regio Groot Amsterdam.

Als Accounting Consultant heb je veel contact met klanten en collega’s. Werken met cijfers vind jij het leukste wat er is en met de inzichten die je hierdoor verkrijgt signaleer jij de adviesvragen en verbeterpunten. Je hebt een eigen klantenportefeuille en bouwt aan een duurzame relatie met de klant. Zo begeleid je jouw klanten in het realiseren van hun ambities en dromen.

Als Accounting Assistant heb je veel contact met klanten en collega’s. Werken met cijfers vind jij het leukste wat er is en met de inzichten die je hierdoor verkrijgt signaleer jij de adviesvragen en verbeterpunten. Je hebt samen met de senior accounting consultant een eigen klantenportefeuille. Door jou kan hij/zij doen waar hij het beste in is, adviseren. Samen met je collega’s begeleid je zo jouw klanten in het realiseren van hun ambities en dromen.

Is een sociale omgeving, flexibele werktijden, coaching, ontwikkelmogelijkheden en een goede work-life balance belangrijk voor je en heb je een passie voor het uitwerken van complexe (hypotheek)dossiers? Dan ben je bij Poundwise op je plek.

Wij zijn op zoek naar een vriendelijke, representatieve en professionele receptionist, met administratieve vaardigheden, om ons team te versterken. Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt en visitekaartje voor onze klanten en bezoekers.

Wil jij zelfstandig aan de slag als MKB Adviseur Verzekeringen met klanten uit het hoogste segment in de regio Groot Amsterdam?

Kom werken bij Poundwise, dé one-stop-shop voor alle financiële zaken.

Ben jij een zelfstandige en klantvriendelijke Salarisadministrateur met een passie voor payrollzaken en zoek je een extra uitdaging naast je andere werkzaamheden? Wil je werken in het hoogste segment, omringd door een team van financiële experts?

Solliciteer op vacature

Fiscaal jurist

Vul onderstaand formulier met je motivatie en CV in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Vragen over de vacature? Bel ons op +31 (0)20 305 75 55