Skip to content

Werken bij Poundwise

Mensen die het verschil maken

Wil jij de beste worden in wat het beste is voor jouw klanten?

Werken bij Poundwise betekent werken bij dé one-stop-shop voor alle financiële zaken. Met een betrokken team van deskundigen sta jij voor hoogwaardig totaaladvies aan privépersonen, ondernemers en bedrijven. Persoonlijk, onafhankelijk en zonder kleine lettertjes. Je kent jouw klanten als geen ander en begeleidt hen in het realiseren van hun ambities en dromen.

Je bouwt aan duurzame relaties en je ontwikkelt je vanuit jouw specialisme door tot een echte generalist. Een generalist die zich Financial Coach mag noemen.

Hoe ver wil je komen?

Bij Poundwise heb jij de regie over je loopbaan. Je krijgt op allerlei manieren de ruimte om je te ontwikkelen. Je leert van collega’s met meer ervaring en uit andere disciplines. Je volgt opleidingen en cursussen in je vakgebied. En je neemt deel aan trainingen, zowel intern als extern, die je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling.

Ondernemende professionals voelen zich bij ons thuis dankzij de grote mate van eigen verantwoordelijkheid. Poundwisers weten zelf hoe ze prettig en effectief werken. Ze signaleren kansen en springen daarop in. Klinkt dat als iets voor jou?

Onze oprichter aan het woord:

We leren je graag kennen

Hier vind je de vacatures die we op dit moment open hebben staan. Staat jouw droombaan er niet bij, maar ben je ervan overtuigd dat jouw talenten, skills en persoonlijkheid precies zijn wat wij nodig hebben? Dan leren we je graag kennen!

Stuur een mailtje met een beknopte cv en een pasfoto naar info@poundwise.nl. We zijn benieuwd!

Actuele Poundwise vacatures

Dit is met uitstek een leuke functie voor iemand uit de horeca! Dus ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? En ben jij iemand die er plezier in heeft om onze klanten op gastvrije manier te ontvangen en onze medewerkers wil ondersteunen in de breedste zin van het woord en wil je werken in de leukste wijk van Amsterdam (de Pijp)? Dan ben je bij Poundwise op je plek.

Heb jij een neusje voor financiële zaken en belastingen? Dan willen wij jou graag toevoegen aan ons team. Jij houdt je bij ons bezig met het opstellen van de aangiften (IB/VPB). Daarnaast ondersteun je jouw directe collega’s bij het opstellen van fiscale adviezen. Als aangiftemedewerker doe je mee aan het vaktechnisch overleg. Een leuke veelzijdige functie waar jij je geen moment verveelt.

Wil jij aan de slag als fiscalist met klanten uit het hoogste segment in de regio Groot Amsterdam? Heb jij passie voor het fiscale vak en 2 à 3 jaar ervaring? Dan kan je je bij ons, onder begeleiding van onze ervaren fiscaal juristen, verder ontwikkelen tot all-round belastingadviseur. Na een aantal jaren zullen we in overleg met jou een specialisme bepalen waarin jij je verder gaat ontwikkelen, uiteraard rekening houdend met jouw voorkeur.

Heb jij je sporen verdiend als business consultant en ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Als Senior Financial Business Consultant ga jij werken met MKB-bedrijven in het hoge segment in de regio Groot Amsterdam.

Als Accounting Consultant heb je veel contact met klanten en collega’s. Werken met cijfers vind jij het leukste wat er is en met de inzichten die je hierdoor verkrijgt signaleer jij de adviesvragen en verbeterpunten. Je hebt een eigen klantenportefeuille en bouwt aan een duurzame relatie met de klant. Zo begeleid je jouw klanten in het realiseren van hun ambities en dromen.

Als Accounting Assistant heb je veel contact met klanten en collega’s. Werken met cijfers vind jij het leukste wat er is en met de inzichten die je hierdoor verkrijgt signaleer jij de adviesvragen en verbeterpunten. Je hebt samen met de senior accounting consultant een eigen klantenportefeuille. Door jou kan hij/zij doen waar hij het beste in is, adviseren. Samen met je collega’s begeleid je zo jouw klanten in het realiseren van hun ambities en dromen.

Is een sociale omgeving, flexibele werktijden, coaching, ontwikkelmogelijkheden en een goede work-life balance belangrijk voor je en heb je een passie voor het uitwerken van complexe (hypotheek)dossiers? Dan ben je bij Poundwise op je plek.

Wij zijn op zoek naar een vriendelijke, representatieve en professionele receptionist, met administratieve vaardigheden, om ons team te versterken. Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt en visitekaartje voor onze klanten en bezoekers.

Wil jij zelfstandig aan de slag als MKB Adviseur Verzekeringen met klanten uit het hoogste segment in de regio Groot Amsterdam?

Kom werken bij Poundwise, dé one-stop-shop voor alle financiële zaken.

Ben jij een zelfstandige en klantvriendelijke Salarisadministrateur met een passie voor payrollzaken en wil je werken in het hoogste (MKB-)segment, omringd door een team van financiële experts? Dan nodigen wij jou uit om je aan te sluiten bij Poundwise, dé one-stop-shop voor alle financiële zaken in de regio Groot Amsterdam.
Collega aan het woord:

Onze collega Fleur Bierman is Financieel planner en Hypotheek adviseur. Ze vindt het leuk om als generalist te werken zodat ze een alomvattend advies kan geven. Daarbij komt als voordeel dat de klant één aanspreekpunt heeft.

Jouw toekomstige collega’s?​

Wij werken met een hecht team van financiële specialisten en professionals. Stuk voor stuk generalisten met een specialisme, die beschikken over up-to-date kennis en het hoogste opleidingsniveau in hun vakgebied. Als betrokken financial (life) planners maken zij het verschil tussen het verkopen van een financieel product en het geven van een oprecht, persoonlijk advies.

Wil je meer weten?

Arianne Kuulkers

Operationeel manager

arianne-kuulkers-570x570