Skip to content

Werken bij Poundwise

Mensen die het verschil maken

Wil jij de beste worden in wat het beste is voor jouw klanten?

Werken bij Poundwise betekent werken bij dé one-stop-shop voor alle financiële zaken. Met een betrokken team van deskundigen sta jij voor hoogwaardig totaaladvies aan privépersonen, ondernemers en bedrijven. Persoonlijk, onafhankelijk en zonder kleine lettertjes. Je kent jouw klanten als geen ander en begeleidt hen in het realiseren van hun ambities en dromen.

Je bouwt aan duurzame relaties en je ontwikkelt je vanuit jouw specialisme door tot een echte generalist. Een generalist die zich Financial Coach mag noemen.

Hoe ver wil je komen?

Bij Poundwise heb jij de regie over je loopbaan. Je krijgt op allerlei manieren de ruimte om je te ontwikkelen. Je leert van collega’s met meer ervaring en uit andere disciplines. Je volgt opleidingen en cursussen in je vakgebied. En je neemt deel aan trainingen, zowel intern als extern, die je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling.

Ondernemende professionals voelen zich bij ons thuis dankzij de grote mate van eigen verantwoordelijkheid. Poundwisers weten zelf hoe ze prettig en effectief werken. Ze signaleren kansen en springen daarop in. Klinkt dat als iets voor jou?

We leren je graag kennen

Hier vind je de vacatures die we op dit moment open hebben staan. Staat jouw droombaan er niet bij, maar ben je ervan overtuigd dat jouw talenten, skills en persoonlijkheid precies zijn wat wij nodig hebben? Dan leren we je graag kennen!

Stuur een mailtje met een beknopte cv en een pasfoto naar info@poundwise.nl. We zijn benieuwd!

Actuele Poundwise vacatures

Als Accounting Assistant heb je veel contact met klanten en collega’s. Werken met cijfers vind jij het leukste wat er is en met de inzichten die je hierdoor verkrijgt signaleer jij de adviesvragen en verbeterpunten.

In deze functie werk je nauw samen met je collega-boekhouders en onze belastingadviseurs. Je hebt je eigen klantenportefeuille en bent verantwoordelijk voor verschillende zaken.

Heb jij een aantal jaren ervaring als aangiftemedewerker en vind je het leuk om bij een kantoor te werken wat meer dan alleen belastingadvies doet?

Jouw toekomstige collega’s?​

Wij werken met een hecht team van financiële specialisten en professionals. Stuk voor stuk generalisten met een specialisme, die beschikken over up-to-date kennis en het hoogste opleidingsniveau in hun vakgebied. Als betrokken financial (life) planners maken zij het verschil tussen het verkopen van een financieel product en het geven van een oprecht, persoonlijk advies.

Wil je meer weten?

Arianne Kuulkers

Operationeel manager

arianne-kuulkers-570x570