Skip to content

Vacature

Accounting Consultant

Bij Poundwise heb je voldoende tijd en aandacht voor de klant

Als Accounting Consultant heb je veel contact met klanten en collega’s. Werken met cijfers vind jij het leukste wat er is en met de inzichten die je hierdoor verkrijgt signaleer jij de adviesvragen en verbeterpunten. Je hebt een eigen klantenportefeuille en bouwt aan een duurzame relatie met de klant. Zo begeleid je jouw klanten in het realiseren van hun ambities en dromen.

Totaaladvies zit in onze vezels en daarom worden onze specialisten opgeleid tot een generalist met hun eigen specialisme. Wij onderscheiden ons van een Big-4 kantoor, door te werken met korte lijnen, direct contact met de klant en je collega’s. Ons team bestaat nu uit circa 30 medewerkers. We bewaken de werkdruk en zorgen dat er voldoende tijd is voor andere leuke zaken.

Heb jij al een aantal jaren werkervaring bij een accountants- of administratiekantoor en wil je jouw kennis en ervaring uitbreiden? Bij ons ben je nooit uitgeleerd, juist omdat wij een one-stop-shop zijn, is er altijd wel een aandachtsgebied waarop jij je verder kan richten en zo met een bredere blik onze klanten kan helpen.

Collega aan het woord:

Functie omschrijving

In deze functie werk je nauw samen met je collega-boekhouders en onze belastingadviseurs. Je hebt je eigen klantenportefeuille en bent verantwoordelijk voor:

  • Het samenstellen en bespreken van (complexe) jaarrekeningen.
  • Het signaleren van adviesmogelijkheden op basis van de tussentijdse cijfers en dit bespreken met de klant.
  • Het geven van advies over de inrichting en optimalisatie van hun boekhouding (o.a. door middel van het gebruik van de online mogelijkheden om de administratie zoveel mogelijk te automatiseren.)
  • Het maken van BTW aangiften.
  • Het verzorgen van boekwerk met ondersteuning van de accounting assistenten

Naast het samenwerken met je directe collega’s onderhoud je ook nauwe contacten met onze financiële adviseurs, zodat zij in hun adviezen rekening kunnen houden met de informatie die jij uit de administratie van onze klanten distilleert. Ook werk je mee aan de continue verbetering van je eigen aandachtgebied. We werken ook veel voor expats, dus Engels is een must.

Door de brede dienstverlening die Poundwise biedt, is geen dag hetzelfde. Bij voorkeur ben je woonachtig in Amsterdam.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail met motivatie, CV en pasfoto naar arianne.kuulkers@poundwise.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer weten?

Arianne Kuulkers

Operationeel manager

arianne-kuulkers-570x570

Actuele Poundwise vacatures

Dit is met uitstek een leuke functie voor iemand uit de horeca! Dus ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? En ben jij iemand die er plezier in heeft om onze klanten op gastvrije manier te ontvangen en onze medewerkers wil ondersteunen in de breedste zin van het woord en wil je werken in de leukste wijk van Amsterdam (de Pijp)? Dan ben je bij Poundwise op je plek.
Wil jij aan de slag als fiscalist met klanten uit het hoogste segment in de regio Groot Amsterdam? Heb jij passie voor het fiscale vak en 2 à 3 jaar ervaring? Dan kan je je bij ons, onder begeleiding van onze ervaren fiscaal juristen, verder ontwikkelen tot all-round belastingadviseur. Na een aantal jaren zullen we in overleg met jou een specialisme bepalen waarin jij je verder gaat ontwikkelen, uiteraard rekening houdend met jouw voorkeur.

Heb jij je sporen verdiend als accounting consultant en ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Als Senior Accounting Consultant ga jij werken met MKB-bedrijven in het hoge segment in de regio Groot Amsterdam.

Als Accounting Consultant heb je veel contact met klanten en collega’s. Werken met cijfers vind jij het leukste wat er is en met de inzichten die je hierdoor verkrijgt signaleer jij de adviesvragen en verbeterpunten. Je hebt een eigen klantenportefeuille en bouwt aan een duurzame relatie met de klant. Zo begeleid je jouw klanten in het realiseren van hun ambities en dromen.

Is een sociale omgeving, flexibele werktijden, coaching, ontwikkelmogelijkheden en een goede work-life balance belangrijk voor je en heb je een passie voor het uitwerken van complexe (hypotheek)dossiers? Dan ben je bij Poundwise op je plek.

Wil jij zelfstandig aan de slag als MKB Adviseur Verzekeringen met klanten uit het hoogste segment in de regio Groot Amsterdam?

Kom werken bij Poundwise, dé one-stop-shop voor alle financiële zaken.

Heb jij een neusje voor financiële zaken en belastingen? Dan willen wij jou graag toevoegen aan ons team. Jij houdt je bij ons bezig met het opstellen van de aangiften (IB/VPB). Daarnaast ondersteun je jouw directe collega’s bij het opstellen van fiscale adviezen. Als aangiftemedewerker schrijf je ook nieuwsberichten en doe je mee aan het vaktechnisch overleg. Een leuke veelzijdige functie waar jij je geen moment verveelt.
Wil jij zelfstandig aan de slag als Salarisadministrateur met klanten uit het hoogste segment in de regio Groot Amsterdam? Heb jij passie voor het payroll zaken? Kom werken bij Poundwise, dé one-stop-shop voor alle financiële zaken.

Solliciteer op vacature

Accounting consultant

Vul onderstaand formulier met je motivatie en CV in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Vragen over de vacature? Bel ons op +31 (0)20 305 75 55