Skip to content

Vacature

Aangiftemedewerker

Bij Poundwise is geen dag hetzelfde!

Heb jij een neusje voor financiële zaken en belastingen? Dan willen wij jou graag toevoegen aan ons team. Jij houdt je bij ons bezig met het opstellen van de aangiften (IB/VPB). Daarnaast ondersteun je jouw directe collega’s bij het opstellen van fiscale adviezen. Als aangiftemedewerker doe je mee aan het vaktechnisch overleg. Een leuke veelzijdige functie waar jij je geen moment verveelt.

Functieomschrijving

 • Het zelfstandig opstellen van (complexe) aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.
 • Het signaleren en oppakken van adviesbehoefte bij onze cliënten.
 • Bezwaarschriften opstellen en ondersteunen bij procedures met de Belastingdienst.
 • Het bewaken van de uitstelregeling.
 • Zelfstandig in contact staan met de klanten.
Wie zoeken wij?
 • Je hebt (het liefst) een afgeronde HBO-opleiding Fiscale Economie of Fiscaal Recht en wilt je blijven ontwikkelen.
 • Bij voorkeur heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent deskundig in je vakgebied en hebt de kwaliteit van onze dienstverlening hoog in het vaandel.
 • Je werkt resultaatgericht, gestructureerd en bent proactief.
 • Werken onder tijdsdruk en tijdregistratie is je niet vreemd.
 • Je hebt analytische skills en bent klantgericht, resultaatgericht en communicatief vaardig (Nederlandse en Engelse taal).
 • Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio Amsterdam.

Collega aan het woord:

Wij bieden:

 • Een uitdagende functie voor minimaal 32 uur per week in een leuk team. Een full-time dienstverband (40 uur is ook mogelijk).
 • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden (het volgen van cursussen/opleidingen).
 • Naast een uitstekend salaris bieden wij je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. een benefitpakket) aan.
 • De mogelijkheid om gecombineerd op kantoor en thuis te werken.
 • Een inspirerende werkomgeving, veel gezellige bedrijfsuitjes, vrijmibo en gezamenlijke trainingen.
 • Na de inwerkperiode mogelijkheden voor een workation.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail met motivatie, CV en pasfoto naar arianne.kuulkers@poundwise.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer weten?

Arianne Kuulkers

Operationeel manager

arianne-kuulkers-570x570

Actuele Poundwise vacatures

Dit is met uitstek een leuke functie voor iemand uit de horeca! Dus ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? En ben jij iemand die er plezier in heeft om onze klanten op gastvrije manier te ontvangen en onze medewerkers wil ondersteunen in de breedste zin van het woord en wil je werken in de leukste wijk van Amsterdam (de Pijp)? Dan ben je bij Poundwise op je plek.

Heb jij een neusje voor financiële zaken en belastingen? Dan willen wij jou graag toevoegen aan ons team. Jij houdt je bij ons bezig met het opstellen van de aangiften (IB/VPB). Daarnaast ondersteun je jouw directe collega’s bij het opstellen van fiscale adviezen. Als aangiftemedewerker doe je mee aan het vaktechnisch overleg. Een leuke veelzijdige functie waar jij je geen moment verveelt.

Wil jij aan de slag als fiscalist met klanten uit het hoogste segment in de regio Groot Amsterdam? Heb jij passie voor het fiscale vak en 2 à 3 jaar ervaring? Dan kan je je bij ons, onder begeleiding van onze ervaren fiscaal juristen, verder ontwikkelen tot all-round belastingadviseur. Na een aantal jaren zullen we in overleg met jou een specialisme bepalen waarin jij je verder gaat ontwikkelen, uiteraard rekening houdend met jouw voorkeur.

Heb jij je sporen verdiend als business consultant en ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Als Senior Financial Business Consultant ga jij werken met MKB-bedrijven in het hoge segment in de regio Groot Amsterdam.

Als Accounting Consultant heb je veel contact met klanten en collega’s. Werken met cijfers vind jij het leukste wat er is en met de inzichten die je hierdoor verkrijgt signaleer jij de adviesvragen en verbeterpunten. Je hebt een eigen klantenportefeuille en bouwt aan een duurzame relatie met de klant. Zo begeleid je jouw klanten in het realiseren van hun ambities en dromen.

Als Accounting Assistant heb je veel contact met klanten en collega’s. Werken met cijfers vind jij het leukste wat er is en met de inzichten die je hierdoor verkrijgt signaleer jij de adviesvragen en verbeterpunten. Je hebt samen met de senior accounting consultant een eigen klantenportefeuille. Door jou kan hij/zij doen waar hij het beste in is, adviseren. Samen met je collega’s begeleid je zo jouw klanten in het realiseren van hun ambities en dromen.

Is een sociale omgeving, flexibele werktijden, coaching, ontwikkelmogelijkheden en een goede work-life balance belangrijk voor je en heb je een passie voor het uitwerken van complexe (hypotheek)dossiers? Dan ben je bij Poundwise op je plek.

Wil jij zelfstandig aan de slag als MKB Adviseur Verzekeringen met klanten uit het hoogste segment in de regio Groot Amsterdam?

Kom werken bij Poundwise, dé one-stop-shop voor alle financiële zaken.

Wil jij zelfstandig aan de slag als Salarisadministrateur met klanten uit het hoogste segment in de regio Groot Amsterdam? Heb jij passie voor het payroll zaken? Kom werken bij Poundwise, dé one-stop-shop voor alle financiële zaken.

Solliciteer op vacature

Aangiftemedewerker

Vul onderstaand formulier met je motivatie en CV in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Vragen over de vacature? Bel ons op +31 (0)20 305 75 55