Skip to content

Vacature

Aangiftemedewerker

Bij Poundwise is geen dag hetzelfde!

Heb jij een aantal jaren ervaring als aangiftemedewerker en vind je het leuk om bij een kantoor te werken wat meer dan alleen belastingadvies doet? Dan zijn wij op zoek naar jou. Ons team met fiscalisten is op zoek naar een aangiftemedewerker met een hands-on mentaliteit.

Bij ons hoef je je geen dag te vervelen, want het aantal klanten groeit en groeit. Dat betekent ook dat het aantal aangiftes groeit en daar hebben wij extra capaciteit voor nodig. Je begint bij de basis, om je zo helemaal eigen te maken met onze werkwijze, de ad-hoc situaties en ons klantenbestand. Na je inwerkperiode bouw je een persoonlijke relatie op met de klant, waardoor jij de aangiftes als geen ander kan maken. Je behoudt de helikopter view en geeft je collega’s van Accounting en Hypotheekadvies een seintje als je denkt dat dat nodig is.

Poundwise is een one stop shop voor ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar financiële rust. Onze klanten zijn voor ons in de eerste plaats mensen. Ieder met een eigen verhaal en achtergrond. Onze medewerkers beschikken daarom niet alleen over de relevante opleidingen, maar ook over mensenkennis en een servicegerichte instelling.

Wij bieden onze klanten een integraal advies op basis van hun persoonlijke wensen en financiële vraagstukken. Financial Coaching noemen wij dat.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor (o.a.) het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting (particulieren en ondernemers). Tevens behoort het voorbereiden van bezwaarschriften, het aanvragen en/of controleren van toeslagen tot jouw taken. Je komt te werken in een team van 4 belastingadviseurs en 1 werkstudent.

Functieomschrijving

 • Verzorgen van aangiftes inkomstenbelasting.
 • Fungeren als aanspreekpunt voor de klant en collega’s met fiscale vragen.
 • Zorgdragen en initiatief ontplooien t.b.v. optimalisatie bij uitvoering van fiscaal administratieve processen.

Een brede functie dus voor een echte doener: een duizendpoot die houdt van afwisselend werk, goed kan schakelen tussen diverse werkzaamheden en plezier heeft in het ondersteunen van klanten en collega’s.

Wij zoeken wij?

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding in de richting fiscaal recht / fiscale economie.
 • Je hebt enkele jaren ervaring als aangiftemedewerker.
 • Je bent van nature klantgericht en denkt graag mee in de verbetering van je eigen werkgebied.
 • Je werkt resultaatgericht en gestructureerd.
 • Je bent accuraat, pro actief en flexibel.
 • Werken onder tijdsdruk en tijdregistratie is je niet vreemd.
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden:

 • Een uitdagende functie voor 40 uur per week in een leuk team binnen onze groeiende organisatie.
 • De mogelijkheden tot het volgen van cursussen / opleidingen.
 • Naast een marktconform salaris bieden wij je deelname aan onze collectieve ziektekostenverzekering en een benefitpakket aan.

Door de brede dienstverlening die Poundwise biedt, is geen dag hetzelfde. Bij voorkeur ben je woonachtig in Amsterdam.

Indien jij je herkent in beschreven profiel nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

info@poundwise.nl
T.a.v. Arianne Kuulkers

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer weten?

Arianne Kuulkers

Operationeel manager

arianne-kuulkers-570x570

Actuele Poundwise vacatures

Als Accounting Assistant heb je veel contact met klanten en collega’s. Werken met cijfers vind jij het leukste wat er is en met de inzichten die je hierdoor verkrijgt signaleer jij de adviesvragen en verbeterpunten.

In deze functie werk je nauw samen met je collega-boekhouders en onze belastingadviseurs. Je hebt je eigen klantenportefeuille en bent verantwoordelijk voor verschillende zaken.

Heb jij een aantal jaren ervaring als aangiftemedewerker en vind je het leuk om bij een kantoor te werken wat meer dan alleen belastingadvies doet?

Solliciteer op vacature

Aangiftemedewerker

Vul onderstaand formulier met je motivatie en CV in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Vragen over de vacature? Bel ons op +31 (0)20 305 75 55