Skip to content

Vacature

Financieel adviseur

Bij Poundwise is geen dag hetzelfde!

Is een sociale omgeving, flexibele werktijden, coaching, ontwikkelmogelijkheden en een goede work-life balance belangrijk voor je en heb je een passie voor het uitwerken van complexe (hypotheek)dossiers? Dan ben je bij Poundwise op je plek.

Wij richten ons namelijk met name op het hogere segment. Onze klanten zijn veelal succesvolle ondernemers die het liefst bezig zijn met hun eigen business en zich financieel laten coachen door ons. Wij bieden dus totaaladvies en hebben daarvoor alle disciplines onder één dak. Dat betekent dat wij een one-stop-shop zijn voor ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar financiële rust. Onze klanten zijn voor ons in de eerste plaats mensen. Ieder met een eigen verhaal en achtergrond. Wij zoeken daarom collega’s die niet alleen over de relevante opleidingen beschikken, maar ook over mensenkennis en een servicegerichte instelling. Dus zowel de hard als de soft skills zijn belangrijk!.

 

Ons klantenbestand groeit en wij groeien graag mee. Jij ook? Momenteel hebben wij een vacature voor de functie van financieel adviseur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze hypotheekadviezen en financiële planningen. Je werkt zelf adviezen uit en krijgt daarbij ondersteuning van onze backoffice.

Meer informatie over Poundwise kun je vinden op onze website.

Functieomschrijving

 • Je werkt zelfstandig financiële planningen en (complexe) hypotheekadviezen uit voor onze klanten. Ook pensioenadvies maakt daar onderdeel van uit.   
 • Je werkt nauw samen met je collega’s uit het adviesteam, bestaande uit klantadviseurs, hypotheek adviseurs, een verzekeringsadviseur en binnendienst medewerkers.
 • Je onderhoudt contacten met banken en verzekeringsmaatschappijen ter voorbereiding en ondersteuning van de te maken adviezen.
 • Je werkt mee aan de continue verbetering van je eigen aandachtsgebied.

Wie zoeken wij?

 • Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding in de financiële richting met minimaal 5 jaar succesvolle ervaring met het opstellen van financiële planningen en het geven van financieel advies. Je kent de markt en bent goed op de hoogte van de mogelijkheden.
 • Je hebt affiniteit met pensioen en inkomen.
 • Je bent in het bezit van alle relevante vakdiploma’s op het gebied van financiële planning en bij voorkeur ook pensioenen.
 • Je bent deskundig in je vakgebied, pragmatisch en uiteraard klantgericht.
 • Je werkt resultaatgericht, gestructureerd en bent pro actief.
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden:

 • Een uitdagende functie in een leuk team binnen onze groeiende organisatie.
 • Vast dienstverband met 2 maanden proeftijd.
 • De mogelijkheden tot het volgen van cursussen / opleidingen.
 • Naast een uitstekend salaris bieden wij je een mooi benefitpakket aan.
 • Een omzetgerelateerde (team)bonus die per kwartaal wordt uitbetaald.
 • Mobiliteitsbudget of lease-auto

Indien jij je herkent in dit profiel nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Je kunt je motivatie en CV naar kuulkers@poundwise.nl sturen.
Voor toelichting op deze vacature kun je contact opnemen met Arianne Kuulkers op telefoonnummer 020 – 3057555.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer weten?

Arianne Kuulkers

Operationeel manager

arianne-kuulkers-570x570

Actuele Poundwise vacatures

Wil jij zelfstandig aan de slag als MKB Adviseur Verzekeringen met klanten uit het hoogste segment in de regio Groot Amsterdam?

Kom werken bij Poundwise, dé one-stop-shop voor alle financiële zaken.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en representatieve frontofficemedewerker die samen met Roseanne zorgt dat ons kantoor op rolletjes loopt.

Als Client Officer voel jij je op je best áchter de schermen.  De complexe opdrachten die door onze adviseurs worden binnengehaald, werk jij binnen no-time uit. Je levert een waardevolle bijdrage aan de performance van onze adviseurs die zich vervolgens kunnen richten op wat deze het liefste doen: adviseren.

Is een sociale omgeving, flexibele werktijden, coaching, ontwikkelmogelijkheden en een goede work-life balance belangrijk voor je en heb je een passie voor het uitwerken van complexe (hypotheek)dossiers? Dan ben je bij Poundwise op je plek.

Heb jij je sporen verdiend als accounting assistant en ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Als MKB-adviseur/Relatiebeheerder ga jij werken met MKB-bedrijven in het hoge segment in de regio Groot Amsterdam.

Solliciteer op vacature

Financieel adviseur

Vul onderstaand formulier met je motivatie en CV in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Vragen over de vacature? Bel ons op +31 (0)20 305 75 55