Skip to content
Klanten vertellen

Transparante verhalen over onze dienstverlening

Een gemiddelde beoordeling van

9,2

Wij zijn er voor onze klanten. Daarom vinden wij het belangrijk hoe zij onze dienstverlening ervaren. We luisteren goed naar hen om onze dienstverlening zo relevant en passend mogelijk te houden.

Klanten vertellen

default image

Onwijs tevreden met hoe ik geholpen ben. Heldere en duidelijke communicatie gedurende het hele traject.

D. Lust 22 december 2022

default image

Goede adviezen, meedenken en challengen van mijn gedachten en meningen. Erg tevreden!

J.Fernhout 2 februari 2018

default image

Dat het aanvragen van een hypotheek, en in ons geval ruim een jaar later nog eens een aanvulling daarop, een leuke aangelegenheid kon zijn had ik niet zien aankomen. Ik had me door ervaringen van anderen op een moeizaam en langdurig proces voorbereid.
Bij Poundwise liep het echter geheel anders. Kort samengevat: geweldig! Er werken super behulpzame mensen, kundig en snel. Onze wensen werden goed begrepen en de aangeboden oplossingen konden door ons in alle gevallen direct worden geaccepteerd. En wat wij ook erg prettig vonden is om een kantoor te kiezen in onze eigen buurt. Ik heb het als praktisch en plezierig ontvangen om gewoon even naar binnen te wandelen en een document af te geven, of even een korte vraag te stellen. Onze speciale dank gaat uit naar Glenn Rack!

Jean-Pierre 23 januari 2018

default image

Great support, incredibly patient, swift action, lovely team.

hippocampus hr – Melanie Veenstra 22 januari 2018

default image

Ben Blokker van Poundwise is een hele plezierige scherpe accurate snelle en communicatieve expert met een goed gevoel voor de beste hypotheek-deal in het belang van de klant. En weet ook de weg om binnen banken maatwerk afspraken te verkrijgen.

Maarten Woolthuis 22 januari 2018

default image

Via via ben ik bij Poundwise terecht gekomen omdat ik advies wilde over wat te doen met mijn huidige hypotheek. Dit is een materie waar ik zelf niet veel mee heb. Ik heb een advies gekregen waar ik zelf niet op zou zijn gekomen en wat mij nu maandelijks veel geld bespaart. Alles is door Poundwise in gang gezet en mij uit handen genomen. Tussentijds werd met mij alles getoetst wat ook fijn is.
Ik ben super blij en het bespaarde mij veel tijd!! Daarnaast bespaar ik nu maandelijks meer op mijn hypotheekkosten dan dat ik het zelf had gedaan.

Mireille Vos 19 januari 2018

default image

Snelle, service gerichte dienstverlening. Binnen no-time was een lastige financiering zo geregeld! Dank hiervoor !

Tido Jansen 19 januari 2018

Wil je meer weten?

Arianne Kuulkers

Communicatie- & Recruitmentmanager

arianne-kuulkers-570x570