Skip to content
Klanten vertellen

Transparante verhalen over onze dienstverlening

Een gemiddelde beoordeling van

9,2

Wij zijn er voor onze klanten. Daarom vinden wij het belangrijk hoe zij onze dienstverlening ervaren. We luisteren goed naar hen om onze dienstverlening zo relevant en passend mogelijk te houden.

Klanten vertellen

default image

Jan en Chris hebben ons volledig ontzorgd bij het verkrijgen van een passende hypotheek en de benodigde verzekeringen voor een nieuwbouw woning. Zij hebben daarbij goed rekening gehouden met onze specifieke situatie en onze wensen en behoeften. Verder zijn Jan en Chris gedurende het proces zeer betrokken geweest. Ze namen proactief contact met ons op en waren altijd goed bereikbaar voor vragen. Wij raden Poundwise dan ook van harte aan!

Julio Klaverweide 12 augustus 2021

default image

Wij zijn zeer prettig geholpen door Poundwise bij begeleiding van de verkoop en aankoop van ons huis. Ons contact is Glenn Rack die zal ik in de toekomst zeker weer raadplegen bij alle financiële vraagstukken. Hij heeft voor ons de materie inzichtelijk gemaakt en ons voorzien van de juiste adviezen.

Sander van den Engel 29 mei 2017

default image

Prima begeleiding naar de door ons gewenste hypotheek.

Derek 21 maart 2017

default image

ben clermonts. super bedankt.

YP man 13 maart 2017

default image

Hi All,

Ben B. was extremely helpful and quick to all my Mortgage needs! I will continue to recommend PoundWise to all my friends who are looking for a home in the Greater Amsterdam area.

Two thumbs up!

Greg

Greg Polinger 13 maart 2017

default image

Ben ontzettend blij met poundwise alles onder een dak en goed geregeld. Super blij met het advies van Marc van der Vuurst. Als ik jullie niet had zou ik ieder jaar veel te veel belasting betalen en dat wil toch niemand.

Raymond Oostveen 13 maart 2017

default image

“Just wanted to say “”THANK YOU”” for helping and supporting me during my years in the Netherlands

your mortgage and tax services have been more than helpful and the level of professionalism of your Team is beyond amazing!” 1 januari 1970

1 46 47 48

Wil je meer weten?

Arianne Kuulkers

Operationeel manager

arianne-kuulkers-570x570