Skip to content
Klanten vertellen

Transparante verhalen over onze dienstverlening

Een gemiddelde beoordeling van

9,2

Wij zijn er voor onze klanten. Daarom vinden wij het belangrijk hoe zij onze dienstverlening ervaren. We luisteren goed naar hen om onze dienstverlening zo relevant en passend mogelijk te houden.

Klanten vertellen

default image

We have had a pleasure to collaborate with Poundwise and become a trusted partners in the last year. We are very happy with the services that we got, with the communication and clear intent and we hope to move forward and use your services even more. Of Course, there are some things that can be improved, but almost all was in the excellence perimeter.

Zoran Hristov 2 november 2022

default image

Super goede, vriendelijke en professionele dienst verlening! Mijn beste beslissing van 2017 om mijn financiele zaken bij PoundWise onder te brengen.

hermione van marion 16 februari 2018

default image

Professionele begeleiding, goede service. Goede heldere uitleg over financiële zaken. Laag drempelig contact.

John en Frédérique 6 februari 2018

default image

Goede adviezen, meedenken en challengen van mijn gedachten en meningen. Erg tevreden!

J.Fernhout 2 februari 2018

default image

Dat het aanvragen van een hypotheek, en in ons geval ruim een jaar later nog eens een aanvulling daarop, een leuke aangelegenheid kon zijn had ik niet zien aankomen. Ik had me door ervaringen van anderen op een moeizaam en langdurig proces voorbereid.
Bij Poundwise liep het echter geheel anders. Kort samengevat: geweldig! Er werken super behulpzame mensen, kundig en snel. Onze wensen werden goed begrepen en de aangeboden oplossingen konden door ons in alle gevallen direct worden geaccepteerd. En wat wij ook erg prettig vonden is om een kantoor te kiezen in onze eigen buurt. Ik heb het als praktisch en plezierig ontvangen om gewoon even naar binnen te wandelen en een document af te geven, of even een korte vraag te stellen. Onze speciale dank gaat uit naar Glenn Rack!

Jean-Pierre 23 januari 2018

default image

Great support, incredibly patient, swift action, lovely team.

hippocampus hr – Melanie Veenstra 22 januari 2018

default image

Ben Blokker van Poundwise is een hele plezierige scherpe accurate snelle en communicatieve expert met een goed gevoel voor de beste hypotheek-deal in het belang van de klant. En weet ook de weg om binnen banken maatwerk afspraken te verkrijgen.

Maarten Woolthuis 22 januari 2018

Wil je meer weten?

Arianne Kuulkers

Communicatie- & Recruitmentmanager

arianne-kuulkers-570x570