Skip to content
Alle beoordelingen

Transparante verhalen over onze dienstverlening

default gravatar

We’ve always received the best possible service from Poundwise. It was so easy to buy our new house using their services and everyone who works there is extremely helpful and professional.

Cloudette van der Berg 21 september 2023

default image

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Poundwise. Zowel met het zoeken naar de beste oplossing voor een hypotheek als het aanbieden van een compleet pakket voor verzekeringen zijn zij de aangewezen partij. Ook verzorgen zij de belastingaangifte. Hierdoor geeft het team van Poundwise een volledige Financial Coaching op alle vlakken!

Floris van Riezen 11 september 2023

default image

Zojuist aankoop appartement afgerond met professionele en vakbekwame begeleiding vanuit team Poundwise. Dank Jan voor je advies en begeleiding, en Ana voor je altijd snelle en vriendelijke reacties.

Sjoerd Peters 11 september 2023

default image

Excellent and professional firm. Very satisfied with advice and services provided.

Alexandra Perepelova 24 augustus 2023

default image

Chris, dank voor helder financieel advies en daarbij horende acties!

Anne Marjan Greve 14 augustus 2023

default image

Erg behulpzame begeleiding bij het regelen van een hypotheek voor de aankoop van ons huis. Er wordt tijd genomen om een breder toekomst plan te bekijken en wij zijn erg blij met jullie persoonlijke aanpak. Wij hopen in de toekomst zeker nog eens gebruik te maken van jullie diensten. Hartelijk dank!

Kato 9 augustus 2023

default image

Prima begeleiding van begin tot eindresultaat, goede inlevingsvermogen en verstand van zaken. Prettige mensen om mee samen te werken.

Ed Gerritsen 26 juli 2023

default image

Eerlijke en gedegen advisering/financial coaching. Ook erg blij met de manier waarop men meedenkt met de klant.

Tijmen Jeths 20 juli 2023

default image

Poundwise (Jan en Chris) heeft ons zeer goed geholpen. Voor een complexe financiële constructie onder zeer hoge tijdsdruk hebben zij onwijs goed werk geleverd. Continue zoeken naar mogelijke oplossingen, zeer punctueel en met name een hele snelle reactietijd zorgt ervoor dat ik hen 100% zou aanraden. Heel erg bedankt Jan en Chris!

Paul van Hedel 19 juli 2023

default image

Ineens kwamen wij op een keerpunt in ons leven. Allebei een drukke baan, 2 jonge kinderen, een koophuis en een hond. En dan ineens gebeurt er iets wat de toekomst uiterst onzeker maakt. Dat roept veel vragen op. Waar ik alle aandacht wilde hebben voor de oorzaken van de onzekerheid en alles wat daar achter weg komt is het zo waardevol persoonlijk en deskundig geholpen te worden, zodat ik me over allerlei andere en bijkomende zaken niet druk hoef te maken. Een echt luisterend oor, scherp doorvragen en echt in alle opzichten meedenken en adviseren hoe we dingen beter en slim kunnen regelen. En dan zo effectief en snel in de opvolging. Even een belletje, per mail even snel de gemaakte afspraken op een rij. “Zullen we dit meteen voor jullie regelen”. Nou graag! Ik wil alle medewerkers van PoundWise enorm bedanken, maar in het bijzonder Fleur en Marc. Ik kan PoundWise aan iedereen van harte aanbevelen!

Daan v Duin 30 mei 2023

1 2 3 30

Vrijblijvend kennismaken?

Kaoutar el Mahdioui

Schadebehandelaar

kaoutar