Skip to content
Alle beoordelingen

Transparante verhalen over onze dienstverlening

default image

Moeilijke casus met enorm doorzettingsvermogen en kennis tot een goed einde gebracht!

Tom Kenter 29 juni 2022

default image

Goede en vriendelijke service. Nemen de tijd voor je en helpen je goed.

Linda 29 juni 2022

default image

Laagdrempelig prettig zinnig advies

Maarten 16 juni 2022

default image

Ik heb in moeilijke tijden aangeklopt bij Poundwise voor financieel advies. Door scheiding huis moeten verkopen en een huis moeten aankopen. Belastingen die daardoor ingewikkeld worden. Poundwise is het gelukt om in deze chaotische tijden te ontzorgen door steun te zijn en de zaken goed te regelen.

Marjolein Stam 18 mei 2022

default image

Poundwise heeft ons zeer professioneel geholpen in de begeleiding van de gehele financiële planning en oversluiten van hypotheken. Gedegen onderzoek, analyses, feedback, scenario’s en persoonlijke begeleiding in het gehele traject om uiteindelijk tot het perfecte plan te komen voor onze situatie!

Bart Verhoeven 13 april 2022

default image

Fleur en Chris hebben ons weer fantastisch geholpen bij het aanscherpen van onze hypotheek. Goed advies, duidelijke stappen en een rustgevend gevoel dat alles tegen hele scherpe tarieven vast staat. Dankjulliewel.

Freek 11 april 2022

default gravatar

I am absolutely delighted with your service. It is really refreshing to work with a financial adviser who is truly interested in their client’s needs, circumstances and preferences. What really impressed me was the way Jan took the time to get a feeling for where I was at and where i wanted to be, his depth of knowledge, lateral thinking and his common sense approach. I will gladly recommend your services whenever possible.

Alin Dumenica 11 april 2022

default image

Fantastische service in het algemeen. Uitstekende persoonlijke benadering, snelle response tijden, transparant proces and scherp uitonderhandelde hypotheek rente.

Marc S. 11 april 2022

default image

Ik ben recent bij Poundwise geweest voor hypotheekadvies. De service en het proces waren zeer nuttig en duidelijk (in tegenstelling tot mijn ervaring bij de bank). Daarnaast waren alle medewerkers vriendelijk, snel en betrokken. Ik heb dit ervaren als zeer goede service. Al mijn vragen zijn beantwoord en ik ben goed geholpen. Daarnaast zijn mijn onzekerheden weggenomen door de berekeningen en (geduldige) uitleg. Op basis van mijn recente ervaring zou ik iedereen aanbevelen om naar Poundwise te gaan. Zeer veel dank voor de nieuwe hypotheek, specifiek voor Jan, Lisa en Ana.

Lony 1 april 2022

default image

Goede uitleg, volledige ontzorging. Grote dank aan Jan en Chris !!

René Bos 26 januari 2022

1 2 3 27

Vrijblijvend kennismaken?

Kaoutar el Mahdioui

Schadebehandelaar

kaoutar_no-edit-680x680