Skip to content

Financial coaching

Haalt u wel het maximale uit uw situatie?
Altijd een totaal advies

Poundwise is in 1999 opgericht. Onze oprichter Marc van der Vuurst realiseerde zich dat financiële planning meer is dan een pakket financiële producten. Hij introduceerde de term Financial Coaching voor de diepgaande persoonlijke relatie die wij als Poundwise met onze klanten aangaan. Wij geloven dat we je pas oprecht en transparant kunnen adviseren als wij weten wie jij bent en wat jou daadwerkelijk beweegt, zowel privé als zakelijk.

Een financieel advies is bij ons dan ook altijd een totaaladvies. De aanleiding voor een gesprek met je financial coach kan bijvoorbeeld zijn als je een nieuw bedrijf start, je bedrijf gaat uitbreiden, medewerkers aanneemt of vennoten binnenhaalt. Het één staat immers altijd in verband met het ander. Daarom bekijken onze adviseurs nauwkeurig alles wat van belang is en adviseren ze jou daarover, eerlijk en zonder verborgen agenda. Zo kun je zelf de juiste keuze maken.

Employee benefits
Wij hebben alle specialisaties op ons vakgebied onder één dak en verbinden deze tot een optimaal integraal advies. Voor u als directie, en ook voor uw medewerkers. Dat geeft een besparing op uw personeelskosten en ondersteunt uw afdelingen Financiën en HR.
Verzekeringen

Wij hebben een betrouwbare samenwerkingspartner op het gebied van verzekeringen. Zij hebben goede relaties met zorgvuldig geselecteerde verzekeraars. Daarmee ben je volledig vrij en onafhankelijk in de keuze die wij samen met jou maken voor het meest geschikte product.

Administratieve dienstverlening
Poundwise ontzorgt uw organisatie volledig op administratief gebied. Wij verzorgen uw gehele administratie of ondersteunen uw medewerkers bij het voeren van de administratie. Wij adviseren u hoe u uw administratieve organisatie zo efficiënt mogelijk kunt inrichten.
Fiscaal en financieel advies
Poundwise voorziet directies en aandeelhouders van specialistische kennis en brede ondersteuning op het gebied van fiscale dienstverlening. Daarnaast hebben wij ook accurate kennis hebben op bedrijfseconomisch en juridisch vlak.
Boekhouding

De boekhouders van Poundwise ondersteunen u graag in uw bedrijfsadministratie.
Of u nu een eenmanszaak runt of een MKB onderneming heeft, u kunt bij ons terecht voor de gehele bedrijfsadministratie.

Bedrijfsadvies

Wij zijn ondernemers, net als jij. Daarom snappen wij dat jouw doel optimale vrijheid is.  Als ondernemers weten wij wat jou bezig houdt. We kennen het klappen van de zweep, maar ook de slimste en meest efficiënte manieren om jou te ondersteunen.

Expat Service

Heb je medewerkers uit het buitenland aan het werk? Dan is onze Expat service er om hen te helpen bij hun financiële (her)structurering. Wij volgen alle wet- en regelgeving voor expats omtrent arbeidszaken, belastingafdrachten en verzekeringen.

Klanten vertellen

default image

Hi All,

Ben B. was extremely helpful and quick to all my Mortgage needs! I will continue to recommend PoundWise to all my friends who are looking for a home in the Greater Amsterdam area.

Two thumbs up!

Greg

Greg Polinger 13 maart 2017

Wil je meer weten?