Skip to content
We weten wat jou bezig houdt

Wij zijn ondernemers, net als jij. Daarom snappen wij dat jouw doel optimale vrijheid is.  Als ondernemers weten wij wat jou bezig houdt. We kennen het klappen van de zweep, maar ook de slimste en meest efficiënte manieren om jou te ondersteunen. Zo staan we aan je zijde bij bedrijfsfinancieringen en het opstarten of beëindigen van een onderneming. Ook kun je bij ons terecht voor specifieke fiscale kwesties en begeleiding inzake het inhuren van uitzendbureaus, detachering, payrolling en het werken met feelancers en zzp’ers.

Wij houden de wet- en regelgeving voor ondernemers nauwlettend in de gaten en volgen alle macro-economische ontwikkelingen op de voet. We hebben diverse generalistische specialisten in huis die als betrokken team werken aan jouw totaaladvies.

Wij adviseren je over het verbeteren van de financiële processen binnen jouw onderneming. Daarbij maken wij gebruik van de nieuwste technologische tools. Wij leveren een gebruiksvriendelijk en zeer compleet dashboard, waarmee jij altijd en overal inzicht hebt in de financiële kant van jouw onderneming. Daarnaast nemen wij graag de salarisadministratie van je over of ondersteunen we je bij accountancy en boekhoudkundige werkzaamheden.

Poundwise; een one-stop shop voor slimme ondernemers.

Vrijblijvend kennismaken?

Rogier Fortuin
Financial Business Consultant
rogier-fontijn-570x570