Skip to content

Employee benefits

Eén aanspreekpunt
voor al uw employee
benefits.

Wij hebben alle specialisaties op ons vakgebied onder één dak en verbinden deze tot een optimaal integraal advies. Voor u als directie, en ook voor uw medewerkers. Dat geeft een besparing op uw personeelskosten en ondersteunt uw afdelingen Financiën en HR.

Pensioen

Er verandert veel op het gebied van pensioenopbouw voor werkgevers en werknemers. Onze specialisten volgen alle ontwikkelingen op de voet en adviseren je proactief als er iets verandert wat voor jouw onderneming van belang is. Wij adviseren je ook over pensioenrechten en mogelijkheden voor DGA’s, expats en flexibele arbeidskrachten. Ook voor collectieve pensioenafspraken kun je bij ons terecht.

Verzekeringen medewerkers

Wij brengen de gevolgen van arbeidsongeschiktheid van je medewerkers zowel voor jou als voor de medewerker in kaart en adviseren je over de mogelijkheden jou en/of je medewerkers te verzekeren voor de gevolgen. Vanzelfsprekend handelen we ook het afsluiten van de verzekering af.

Klanten vertellen

default image

Gebruik Poundwise al jaren.

Sawyer 23 juli 2024

1 2 3 331

Poundwise voor uw medewerkers

In de huidige arbeidsmarkt is goed werkgeverschap belangrijker dan ooit. Om je medewerkers (tevreden) te houden is de ‘zachte’ kant van het contract minstens zo belangrijk als het salaris. Wij adviseren je medewerkers over hoe ze hun benefits zo kunnen aanwenden en benutten, dat dit optimaal aansluit op hun persoonlijke situatie individuele situatie.

Expats

Wij zorgen ervoor dat jouw buitenlandse medewerker zich direct welkom voelt. Wij verzorgen de juiste verzekeringen en de aanvraag van de zogenaamde 30%-regeling inzake belastingafdrachten voor expats. Wij hebben een uitgebreid netwerk voor en door expats, zodat wij ook kunnen adviseren op gebied van bijvoorbeeld scholen, sportclubs en andere praktische zaken die ervoor zorgen dat je medewerker snel zijn draai vindt.

Huisvesting medewerkers en expats

Onze samenwerkende makelaars helpen jouw huidige en toekomstige medewerkers graag aan huisvesting, zowel huur als koop. Zo hebben wij op korte termijn altijd goed voorziene woningen in prettige buurten voor jouw medewerkers, expats en hun gezinnen.

Poundwise; de one-stop-shop voor betrokken ondernemers.

Vrijblijvend kennismaken?