Skip to content
Beoordeling toevoegen

Transparante verhalen over onze dienstverlening

Klanten vertellen

Danielle van Schaik

Schreef op 6 mei 2020

Een voor mij ingewikkeld belastingjaar door terugkeer uit het buitenland en de aankoop van een huis. Daphne Alon heeft de aangifte (weer) snel en vakkundig voor mij behandeld. De videocall voor de laatste vragen en opmerkingen en de persoonlijke noot werkte prima.
default image

We highly recommend Poundwise services.
They helped us with our mortgage of our new house and we appreciated their professionalism. They took the time to explain everything to us carefully and always find (quick) solutions to issues.
Thank you Poundwise!

Hélène 3 april 2024

default image

Poundwise heeft ons fantastisch geholpen tijdens de stressvolle periode van huis kopen rond de feestdagen en jaarwisseling. Hun professionaliteit, bereikbaarheid en persoonlijke benadering maakten het verschil. Ondanks strakke deadlines wisten ze alles soepel te laten verlopen. We zijn Poundwise enorm dankbaar voor hun inzet en zouden hen aan iedereen aanbevelen. Dank Lisa, Ana, Fleur, Arianne & Marc!

Ilse Oudheusden 21 maart 2024

default image

Wij zijn wederom heel tevreden over de dienstverlening van Poundwise. Fleur Bierman: dank voor je scherpe integrale blik, kritische vragen en heldere uitleg! Het is totaal niet ons vakgebied, maar snappen nu wél weer helemaal hoe we ervoor staan, wat er nodig is en wat we gaan doen. We zijn aan het denken gezet en hebben koers uitgezet voor de toekomst. Dank voor jullie betrokkenheid, snelheid en advies!

Marloes Rijswijk 20 maart 2024

default image

Wij hebben hier alles naar tevredenheid ondergebracht!

Bert Hagendoorn 14 maart 2024

default image

Een prettige en deskundige begeleiding. Open voor “onnozele” vragen, geduldig. Voor onze bijzondere vraag werd een goede oplossing gevonden.

Reinhard Maas 12 maart 2024

default image

Zeer tevreden met het deskundige advies op maat en de flexibiliteit gedurende het gehele proces. Het laagdrempelige verliep erg soepel en de financiering was snel rond. Zeker een aanrader!

Ruud Wellenberg 8 maart 2024

default image

Ontzettend goed en snel geholpen. Goed netwerk en veel ervaring in huis, waardoor het allemaal nog sneller gaat. Chris heeft onze hypotheek geregeld, hij was goed bereikbaar, vriendelijk en wist eventuele zorgen goed weg te nemen. Blijven graag klant bij ze, ook in de toekomst.

Carsten Cremer 16 februari 2024

default image

Al jarenlang goede begeleiding en adviezen op het gebied van hypotheek, verzekeringen, aangiftes. Recent prima geholpen bij het verhogen van de hypotheek. Dank Lisa Kreuk!

Peter Jansen 7 februari 2024

default image

Wij vinden het altijd fijn werken met de adviseurs van Poundwise. Ze denken mee, zijn realistisch en altijd goed bereikbaar. Kortom, een aanrader.

Judith van O. 5 februari 2024

default image

Goed en snel geholpen door Fleur en Chris met het aanvragen van een bouwdepot, fijn contact met tijdige updates.
Het aanbevelen waard!

D. van Vliet 29 januari 2024

Vrijblijvend kennismaken?

Kaoutar el Mahdioui

Assistent Financieel Adviseur

kaoutar