Skip to content
Klanten vertellen

Transparante verhalen over onze dienstverlening

Een gemiddelde beoordeling van

9,2

Wij zijn er voor onze klanten. Daarom vinden wij het belangrijk hoe zij onze dienstverlening ervaren. We luisteren goed naar hen om onze dienstverlening zo relevant en passend mogelijk te houden.

Klanten vertellen

default gravatar

I am absolutely delighted with your service. It is really refreshing to work with a financial adviser who is truly interested in their client’s needs, circumstances and preferences. What really impressed me was the way Jan took the time to get a feeling for where I was at and where i wanted to be, his depth of knowledge, lateral thinking and his common sense approach. I will gladly recommend your services whenever possible.

Alin Dumenica 11 april 2022

default image

Ik ben via mijn ouders bij poundwise terecht gekomen! Op zoek naar mijn eerste huisje, alles nieuw. Waar moest ik beginnen… ik wist mij geen raad. Poundwise, met name Fleur. Heeft mij stap voor stap geholpen met eigenlijk alles. Van begin tot eind. Als ik iets niet snapte, mocht ik langs komen, bellen, mailen. En werd het mij net zo lang uitgelegd tot ik het begreep! Meestal in de mooie jip en janneke taal!

Poundwise is een zeer fijn bedrijf, wat ik 100 procent aan iedereen aanraad!

Ook ik zal altijd terug komen met vragen, veranderingen, als ik iets van hulp nodig heb op het gebied van financieen, is dit the place to be!

Rachel Smulders 7 september 2021

default image

Enorm behulpzaam, meedenkend en vriendelijke service! Zeker een aanrader!

Ikalef Yildiz 7 september 2021

default gravatar

Mijn aller-eerste hypotheek heb ik op basis van goed gesprek met een van de oprichters van Poundwise in het jaar 2000 afgesloten. Het was voor het eerst dat ik het gedachtegoed: penny wise, pound foolish hoorde en na 21 jaar is Poundwise voor Ingeborg en mij meer dan alleen een hypotheekadviseur geworden. Bedankt Jan en Chris voor jullie kennis, integriteit, wijsheid en mooie samenwerking!

Michael Lo-A-Njoe 12 augustus 2021

default image

Jan en Chris hebben ons volledig ontzorgd bij het verkrijgen van een passende hypotheek en de benodigde verzekeringen voor een nieuwbouw woning. Zij hebben daarbij goed rekening gehouden met onze specifieke situatie en onze wensen en behoeften. Verder zijn Jan en Chris gedurende het proces zeer betrokken geweest. Ze namen proactief contact met ons op en waren altijd goed bereikbaar voor vragen. Wij raden Poundwise dan ook van harte aan!

Julio Klaverweide 12 augustus 2021

default image

Na twee slechte ervaringen met het afsluiten van een hypotheek (bij een andere hypotheek adviseur) hebben Jan Tijms en Chris Baars ontzettend goed werk geleverd. Ze zijn goed bereikbaar, reageren snel, komen afspraken na en regelen het gewoon ontzettend goed. Jan en Chris, bedankt!

Hans Tol 11 augustus 2021

default image

Bij Poundwise wordt er niet alleen naar de specifieke vraag gekeken van de klant, maar brengen ze het gehele financiële plaatje in kaart en geven ze een compleet en uiterst deskundig advies.

Sander Rutjens 9 augustus 2021

Wil je meer weten?

Arianne Kuulkers

Operationeel manager

arianne-kuulkers-570x570