Skip to content
Klanten vertellen

Transparante verhalen over onze dienstverlening

Een gemiddelde beoordeling van

9,2

Wij zijn er voor onze klanten. Daarom vinden wij het belangrijk hoe zij onze dienstverlening ervaren. We luisteren goed naar hen om onze dienstverlening zo relevant en passend mogelijk te houden.

Klanten vertellen

default image

Top geregeld! Super snel! Kom hierdoor zelfs 1 maand eerder mijn sleutel krijgen omdat Jan van Poundwise zo snel geschakeld had. Super klasse en nogmaals dank!

Jordy de Breet 6 februari 2023

default image

Ik ben al jaren klant bij Poundwise, volgens mij zo’n beetje vanaf het begin, en dik tevreden. Maar in deze aanbeveling toch even een hele grote lofzang voor Kaoutar El Mahdioui, die mij heeft geholpen bij een autoverzekeringskwestie. Ze heeft net zolang voor me geknokt tot ik kreeg wat ik nodig had. Een doorzetter die er is voor haar klant! Goud waard.

Melanie 4 oktober 2022

default image

Goede communicatie, expertise, betrouwbaar en prettige omgang. Merci!

Frédérique Furnée 7 september 2022

default image

Deskundig advies en prettige contacten, en altijd binnen de gestelde termijn.

Mevr. H. Huijsers 5 september 2022

default image

Jan, met hulp van Ana en Chris, gaven erg goed advies m.b.t. hypotheek en verzekeringen. Ze werken erg gestructureerd en overzichtelijk. Jan heeft veel kennis van de meest uiteenlopende financiële zaken. Ook in de toekomst zullen we gebruik maken van de service van Poundwise.

Jeroen Geurts 31 augustus 2022

default image

5 star service/support as we’ve come accustomed to over the years. Thanks Team!

Paul Bassermann 23 augustus 2022

default image

Daphne doet al jaren mijn jaarlijkse aangifte. Doordat ik regelmatig in het buitenland woon en werk is de aangifte altijd iets ingewikkelder. Maar altijd wordt dit efficient en op een perfecte manier door Daphne geregeld. Heel fijn en een hoofzorg minder. Communicatie verloopt vlot en to the point. Houden zo.

Leon Arendsen 18 augustus 2022

Wil je meer weten?

Arianne Kuulkers

Operationeel manager

arianne-kuulkers-570x570