Skip to content
Klanten vertellen

Transparante verhalen over onze dienstverlening

Een gemiddelde beoordeling van

9,2

Wij zijn er voor onze klanten. Daarom vinden wij het belangrijk hoe zij onze dienstverlening ervaren. We luisteren goed naar hen om onze dienstverlening zo relevant en passend mogelijk te houden.

Klanten vertellen

default image

I have been with Poundwise since 2007 and they've always handled my tax and property related enquiries in a professional way. Daphne has been efficient and patient with my rather slow response times.

Jacob 11 januari 2022

default image

Enorm behulpzaam, meedenkend en vriendelijke service! Zeker een aanrader!

Ikalef Yildiz 7 september 2021

default gravatar

Mijn aller-eerste hypotheek heb ik op basis van goed gesprek met een van de oprichters van Poundwise in het jaar 2000 afgesloten. Het was voor het eerst dat ik het gedachtegoed: penny wise, pound foolish hoorde en na 21 jaar is Poundwise voor Ingeborg en mij meer dan alleen een hypotheekadviseur geworden. Bedankt Jan en Chris voor jullie kennis, integriteit, wijsheid en mooie samenwerking!

Michael Lo-A-Njoe 12 augustus 2021

default image

Jan en Chris hebben ons volledig ontzorgd bij het verkrijgen van een passende hypotheek en de benodigde verzekeringen voor een nieuwbouw woning. Zij hebben daarbij goed rekening gehouden met onze specifieke situatie en onze wensen en behoeften. Verder zijn Jan en Chris gedurende het proces zeer betrokken geweest. Ze namen proactief contact met ons op en waren altijd goed bereikbaar voor vragen. Wij raden Poundwise dan ook van harte aan!

Julio Klaverweide 12 augustus 2021

default image

Na twee slechte ervaringen met het afsluiten van een hypotheek (bij een andere hypotheek adviseur) hebben Jan Tijms en Chris Baars ontzettend goed werk geleverd. Ze zijn goed bereikbaar, reageren snel, komen afspraken na en regelen het gewoon ontzettend goed. Jan en Chris, bedankt!

Hans Tol 11 augustus 2021

default image

Bij Poundwise wordt er niet alleen naar de specifieke vraag gekeken van de klant, maar brengen ze het gehele financiële plaatje in kaart en geven ze een compleet en uiterst deskundig advies.

Sander Rutjens 9 augustus 2021

default image

Ze nemen voor ons als particuliere “leek” alles uit handen. We vertrouwen hun expertise en oordeel.

Sebastiaan 26 juli 2021

Wil je meer weten?

Arianne Kuulkers

Operationeel manager

arianne-kuulkers-570x570