Skip to content

If you do what you love, you'll never work a day in your life.

Marc Anthony

Als ondernemer wil je bezig zijn met jouw core-business, je bent tenslotte niet voor niets voor jezelf begonnen en doet het liefst datgene waar jij blij van wordt. Alleen…. Die boekhouding. De meeste ondernemers worden daar niet bepaald blij van. Een oplossing kan zijn om dit uit te besteden.

Jouw administratie omvat alle gegevens over je onderneming die je op papier of elektronisch vastlegt. Het vormt de basis van je belastingaangifte: zowel btw-aangifte als je inkomstenbelasting aangifte.
Heb je geen zin in of gevoel voor boekhouding, of wil je je tijd volledig richten op je onderneming? Kom dan eens bij ons koffie drinken, dan kunnen wij je precies uitleggen waarom je je boekhouding zou kunnen uitbesteden.

De belangrijkste voordelen van uitbesteden:

  • Wij regelen je fiscale voordelen
  • Je krijgt deskundig advies
  • We kijken niet terug, maar vooruit en zetten samen met jou die stip op de horizon waar jij met jouw bedrijf naartoe wilt.
  • Je bent zelf geen of minder tijd kwijt aan administratie

Wij helpen niet alleen met de dagelijkse facturen, maar ook met de omzet- en inkomstenbelasting. En op basis van je cijfers geven wij advies en slimme bespaartips. We kennen alle fiscale voordelen, wat belastingvoordeel oplevert. Maar het gaat nog verder dan dat: de meeste administratiekantoren kijken naar de cijfers en kunnen je vertellen hoe het afgelopen jaar was geweest. Maar eigenlijk wist je dat natuurlijk al. Wij kijken VOORUIT en kunnen je helpen met het bijsturen van je onderneming. Samen met jou zetten we de stip op de horizon en daar werken we naar toe. Daarom heten wij ook Poundwise Financial Coaching.

Interesse? Maak dan snel een afspraak via ons secretariaat (020-3057555 of info@poundwise.nl) en kom kennismaken met bijvoorbeeld Rogier Fortuin of Inge Visser. Hopelijk tot snel!

Vrijblijvend kennismaken?

Rogier Fortuin
Financial Business Consultant
rogier-fontijn-570x570
Ander nieuws

Binnenkort krijgt elke woningbezitter de nieuwe WOZ-waarde van zijn woning toegestuurd.

Deze waarde kan te hoog zijn vastgesteld door de gemeente. Mocht dat zo zijn, dan kan Poundwise kosteloos namens jou

Aangifte doen – Belastingaangifte wordt bespaarplan

In deze nieuwsbrief vind je uitgebreide informatie over jouw belastingaangifte(n) over het jaar 2023. We geven antwoord op vragen over

Unieke fotoserie van Arianne Kuulkers met ons thema “Finance in Amsterdam”

Finance in Amsterdam gaat over razen, rennen en vliegen. Altijd maar meer, beter, groter, sneller. Als een op hol geslagen