Skip to content

Fleur Bierman

Financieel Adviseur

Haar ambitie ligt bij Financial Life Planning

Fleur houdt zich graag bezig met het inzichtelijk maken van de financiële positie van de klant om deze vervolgens te vertalen in haalbare toekomstwensen en levensdoelen. Samen met de klant kiest ze het scenario wat het beste bij hem of haar past en biedt ze stapsgewijs begeleiding bij het behalen van de gestelde doelen. De ene keer is dat een heel concreet doel, zoals het adviseren over- en bemiddelen bij een hypotheek, de andere keer omvat het een minder concreet doel, zoals het uitzoeken op welke termijn de klant kan pensioneren in het buitenland, et cetera.

Voordat zij zich aansloot bij Poundwise werkte Fleur als secretaresse, volgde zij een opleiding Financial Services Management aan de HES en werkte zij enkele jaren in de horeca. “Het ontzorgende aspect van het secretaressewerk, het mensen op hun gemak laten voelen, zoals ik in de horeca heb geleerd, en de vakkennis van school, kan ik goed combineren in mijn functie bij Poundwise.”

Ik vind het leuk dat Poundwise de mogelijkheid biedt om een klant financieel te coachen. Dit is mogelijk door de expertise die intern aanwezig is. Zo is er een fiscalist, een boekhouder, een verzekeringsadviseur, een financieel planner, salarisadministrateur et cetera. Het geeft het voordeel dat er snel geschakeld kan worden, waardoor de door de klant gestelde doelen, sneller verwezenlijkt kunnen worden. “Dit geeft een klant financiële rust en het geeft me veel voldoening om daar aan bij te dragen!”

Fleur Bierman staat voor u klaar

Fleur Bierman

Financieel Adviseur