Skip to content
Klanten vertellen

Transparante verhalen over onze dienstverlening

Een gemiddelde beoordeling van

9,2

Wij zijn er voor onze klanten. Daarom vinden wij het belangrijk hoe zij onze dienstverlening ervaren. We luisteren goed naar hen om onze dienstverlening zo relevant en passend mogelijk te houden.

Klanten vertellen

default gravatar

I am absolutely delighted with your service. It is really refreshing to work with a financial adviser who is truly interested in their client’s needs, circumstances and preferences. What really impressed me was the way Jan took the time to get a feeling for where I was at and where i wanted to be, his depth of knowledge, lateral thinking and his common sense approach. I will gladly recommend your services whenever possible.

Alin Dumenica 11 april 2022

1 5 6 7 8 9 265
default image

Wij zijn zeer tevreden met de service bij Poundwise. Wij zijn geholpen door de heren Tijms en Baars bij het regelen van zaken rond de aankoop van onze nieuwe woning. Zij hebben van een (voor de leek) ingewikkeld proces een eenvoudig verhaal gemaakt. De heer Tijms is ook zeer snel gaan reageren op een plotselinge verandering in onze situatie, waardoor wij binnen een halve dag alweer duidelijkheid hadden. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking in de toekomst!

Jack & Rika 7 april 2021

default image

Positieve ervaring gehad voor financiering van een woonhuis. De case was iets wat complexer, desondanks was het gelukt met de team van Poundwise. Ze zijn betrokken bij je dossier en reageren snel en adequaat op vragen. Prettige samenwerking en contact gehad met heer Tijms, ik raad ze zeker aan. Ze hebben ook veel kennis met verzekeringen en belastingen, erg fijn. Bedankt, Poundwise!

Michel 6 april 2021

default image

Het team van Poundwise is above and beyond gegaan voor ons bij het verzorgen van onze hypotheekaanvraag. Ons dossier is om een aantal redenen ietwat complex, o.a. door extra tijddruk, maar daar wisten Glenn en Chris zich prima raad mee. Wat ze (en Poundwise in het algemeen) extra bijzonder maakt is hun inlevingsvermogen, de betrokkenheid die ze tonen en de manier waarop ze met je communiceren. Vind dit laatste persoonlijk bijna even belangrijk als de kundigheid van een adviseur, aangezien het vaak om ingewikkelde kwesties gaat met een forse impact. Ze hebben ons geholpen om de boel goed te begrijpen en hebben ons gerustgesteld op momenten waarop het even spannend leek. Het resultaat is dat we de komende jaren kunnen genieten van een hypotheek met uitstekende voorwaarden en… daardoor een stuk minder hoofdpijn zullen hebben dan voorheen. Klasse! Hieraan wil ik nog toevoegen dat het een hele klus is om de juiste mensen om je heen te verzamelen als je belangrijke beslissingen neemt, dus het is fijn om een club te hebben gevonden die van zo veel markten thuis is (financieel, fiscaal, verzekeringen, enz.).

Lucas 1 april 2021

default image

Na het overlijden van mijn man liep ik tegen een aantal zaken bij de Belastingdienst op, maar door het doortastend handelen van Daphne is alles vlot getrokken. Ondanks dat het een vrij ingewikkelde casus was, is het dankzij Poundwise en Daphne, weer goed gekomen. en slaap ik weer lekker.

Oscar 29 maart 2021

default image

We zijn door Chris en Mark goed geholpen bij de aankoop van ons nieuwe huis.
Ze hebben ons goed geïnformeerd over de verschillende financieringsmogelijkheden en andere zaken die geregeld moeten worden. Het contact verloopt erg prettig en vragen worden altijd direct opgepakt.

Frits van der Laan 5 maart 2021

default image

Glenn en Chris hebben ons fantastisch geholpen en zeer goed begeleid door een traject dat voor ons door omstandigheden zeer stressvol was. De keuze voor Poundwise was een schot in de roos!

Justin Jansen 5 maart 2021

1 5 6 7 8 9 45

Wil je meer weten?

Arianne Kuulkers

Operationeel manager

arianne-kuulkers-570x570