Skip to content

Anne-Marie de Ridder

Controller

"Ik ben pas tevreden wanneer de financiële administratie op rolletjes loopt."

Anne-Marie is verantwoordelijk voor de financiële administratie van Poundwise en dat doet ze met veel passie en plezier. “Hierdoor krijg ik de kans om mijn talent goed in te zetten, namelijk de financiële administratie en/of afdeling van een bedrijf goed organiseren. Ik heb hiervoor bij zeer uiteenlopende bedrijven gewerkt en heb met een schat aan ervaring een duidelijk beeld voor ogen hoe dit op een efficiënte manier in te richten. Wanneer de financiële administratie op rolletjes loopt ben ik tevreden.

Na ruim 20 jaar als zelfstandige werkzaam te zijn in de financiële dienstverlening kwam steeds sterker het gevoel boven drijven om meer verbonden te zijn aan 1 bedrijf, maar dan wel zonder mijn ‘vrije’ manier van werken in te moeten leveren. Per toeval kruisten onze paden en de klik was meteen daar!

De waardering voor ieders kwaliteit en deskundigheid met daarbij de persoonlijke aandacht, niet alleen voor onze relaties, maar ook voor alle medewerkers, maakt het heel erg leuk om voor Poundwise te werken.

Ik ervaar Poundwise als een hecht team, met plezier in het werk hoog in het vaandel! Iedereen is onderdeel van het totaal pakket aan service naar de klant.”

Anne-Marie de Ridder staat voor u klaar

Anne-Marie de Ridder

Controller