Skip to content

Werkwijze

We verzanden niet in details maar kijken naar wat daadwerkelijk belangrijk voor u is

Het accent ligt op een duurzame relatie

De naam Poundwise refereert aan onze visie dat we niet moeten verzanden in details, maar moeten kijken naar het grotere plaatje. Ofwel dat wat werkelijk belangrijk voor jou is. Wat zijn jouw wensen, dromen en ambities? Vervolgens gaan wij jou helpen die te realiseren. Wij geloven dus in een duurzame, transparante relatie.

In onze werkwijze onderscheiden wij vier fasen. We beginnen met een persoonlijk gesprek waarbij we jouw huidige woon-, werk- en privésituatie in kaart brengen. Ook bespreken we je wensen en ambities op middellange en lange termijn. Hiervan maken we een analyse die we bij jou toetsen. We kijken welke wensen eenvoudig te realiseren zijn, en waar de kansen en uitdagingen liggen.

Uit deze analyse maak jij de keuzes die jouw financiën zo structureren dat je rust en overzicht krijgt. Wij zorgen vervolgens voor een goede afhandeling hiervan. Tijdens ons jaarlijks contactmoment doorlopen we alles en kijken of we moeten bijsturen. Niets is zo veranderlijk als een mensenleven!

Lees hier de “Algemene voorwaarden voor financiële dienstverleners“.

Vergelijkingskaarten:

Bekijk hier het document: “Vergelijkingskaart Pensioenvraag werkgever.pdf“.

Bekijk hier het document: “Vergelijkingskaart Vermogen opbouwen.pdf“.

Bekijk hier het document: “Vergelijkingskaart Risicos afdekken.pdf.

Bekijk hier het document: “Vergelijkingskaart Hypotheek.pdf“.

Klanten vertellen

default image

We zijn heel goed geholpen door Poundwise. Voordat we hier terecht waren hadden we zelf een adviseur aangesteld om een passende hypotheek te vinden. Ik ben letterlijk ziek geworden door stress die ik door die adviseur heb gekregen. Kortom, we hebben 2 maanden verspild en het huis vloog uit handen. Poundwise heeft alles binnen 2 weken geregeld! Ik wil in het bijzonder Ben Clermonts hartelijk danken voor zijn inzet, zijn advies, kennis over zaken, medeleven en zijn humor 🙂 Ik raad Poundwise iedereen aan!

Bahtiyar Memik 28 augustus 2017

Advies aan de hand van 4 fasen

Fase 1. Inventarisatie

We beginnen met een persoonlijk gesprek waarbij we uw huidige situatie voor wonen, werken en privé in kaart brengen. Ook hebben we het met u en uw partner over de wensen op middellang en lange termijn voor elk van deze gebieden.

Fase 2. Analyse & advies

Hiervan maken onze specialisten een analyse en deze bespreken we samen met u. We kijken welke wensen eenvoudig te realiseren zijn, en ook waar de kansen en uitdagingen liggen om in de toekomst ook aan uw levenswensen te voldoen.

Fase 3. Uitvoering

Uit deze analyse maakt u een aantal keuzes om uw financiën zo te structureren dat u rust in uw geldzaken krijgt. De adviseurs van Poundwise dragen zorg voor een goede afhandeling hiervan.

Fase 4. Nazorg en beheer

Tijdens ons jaarlijks contactmoment doorlopen we alle zaken nog even en kijken we waar we eventueel moeten bijsturen. Niets is zo veranderlijk als een mensenleven namelijk!

Wil je meer weten?