Skip to content

Financial coaching

Haalt u wel het maximale uit uw situatie?
Meer dan een pakket financiële producten

Poundwise is in 1999 opgericht. Onze oprichter Marc van der Vuurst realiseerde zich dat financiële planning meer is dan een pakket financiële producten. Hij introduceerde de term Financial Coaching voor de diepgaande persoonlijke relatie die wij als Poundwise met onze klanten aangaan. Wij geloven dat we je pas oprecht en transparant kunnen adviseren als wij weten wie jij bent en wat jou daadwerkelijk beweegt.

Een financieel advies is bij ons dan ook altijd een totaaladvies. De aanleiding voor een gesprek met je financial coach kan zowel zakelijk als privé zijn. Bijvoorbeeld als je een bedrijf start, gaat trouwen of een ander huis wil kopen. Het één staat immers altijd in verband met het ander. Daarom bekijken wij nauwkeurig alles wat van belang is en adviseren we jou daarover, eerlijk en zonder verborgen agenda. Zo kun je zelf de juiste keuze maken.

Poundwise; de one-stop-shop voor jouw financiële toekomst

Hypotheken

Een huis kopen is een spannend avontuur met jarenlange financiële consequenties. Dankzij ons onafhankelijke en objectieve advies waar wij rekening houden met ál je geldzaken, sluit jij de hypotheek af die het beste bij je past.

Verzekeren

Wij hebben een betrouwbare samenwerkingspartner op het gebied van verzekeringen. Dit stelt ons in staat om jou volledig te ontzorgen als het gaat om hun verzekeringen. Heb je een uitgebreid scala aan verzekeringen, variërend van brand- en opstalverzekeringen tot aansprakelijkheids- en ziektekostenverzekeringen? 

Pensioenen

In ieder financieel advies nemen wij pensioenadvies mee. En dat is zeer persoonlijk. We nemen namelijk een kijkje in de toekomst en hoe je dan wil leven. Om vervolgens vanuit de huidige situatie daar voldoende financiën voor te reserveren. Daar komt veel meer bij kijken dan alleen het product ‘pensioen’.

Financiële planning

Je hebt in jouw leven allerlei wensen en ambities, en je financiën zijn een belangrijke tool om die waar te maken. Samen met jou brengen we jouw gedroomde toekomst in kaart en maken we een plan om die toekomst uit te laten komen. We zetten een stip op de horizon, zodat we weten waar we naar toe werken.

Belastingadvies

Belasting is gedoe. Steeds wijzigende wetten en regels maken het jou als individu, en zeker als ondernemer, vaak onnodig lastig om een goed ingevulde aangifte tijdig de deur uit te krijgen.

Echtscheidingen

Echtscheidingen zijn vaak emotioneel, wat het moeilijk maakt om objectief over geldzaken te praten. Onze Financial Coaches verzorgen alles van A tot Z. Zij bieden je onafhankelijk en objectief advies bij echtscheiding. Wij kijken naar de huidige totale financiële situatie en maken een helder overzicht van de financiële situatie na de scheiding. 

Vermogensbeheer

Je eventuele beleggingen zijn bij ons altijd onderdeel van het totale financiële plan. Samen met jou bepalen wij hoeveel risico je bereid bent te lopen, wat je beleggingshorizon is en hoeveel je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

Juridisch advies

Soms heb je privé of zakelijk juridisch advies nodig. Onze ervaren juristen helpen je graag met een werkbaar en helder advies, het checken van documenten of het opstellen van overeenkomsten.

Makelaardij

Poundwise is al jaren een bekende naam in de makelaardij en hypotheken in Amsterdam, Amstelveen en omstreken. Om je nog beter te kunnen helpen hebben wij onze krachten gebundeld met diverse partners. Zo kunnen wij je samen helpen bij het afsluiten van een hypotheek en overige financiële vragen.

Klanten vertellen

default image

Hi All,

Ben B. was extremely helpful and quick to all my Mortgage needs! I will continue to recommend PoundWise to all my friends who are looking for a home in the Greater Amsterdam area.

Two thumbs up!

Greg

Greg Polinger 13 maart 2017

Wil je meer weten?

Arianne Kuulkers

Operationeel Manager

arianne-kuulkers-570x570