Skip to content

Vacature

Senior Accounting Consultant

Bij Poundwise heb je voldoende tijd en aandacht voor de klant

Heb jij je sporen verdiend als accounting consultant en ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Als Senior Accounting Consultant ga jij werken met MKB-bedrijven in het hoge segment in de regio Groot Amsterdam.

Is een sociale omgeving, flexibele werktijden, coaching, ontwikkelmogelijkheden en een goede work-life balance belangrijk voor je en heb je een passie voor werken met cijfers én met mensen? Dan ben je bij Poundwise op je plek. Wij onderscheiden ons van een Big-4 kantoor, door te werken met korte lijnen, direct contact met de klant en je collega’s. We bewaken de werkdruk en zorgen dat er voldoende tijd is voor andere leuke zaken. Verder ben je bij ons nooit uitgeleerd, juist omdat wij een one-stop-shop zijn, is er altijd wel een aandachtsgebied waarop jij je verder kan richten en zo met een bredere blik onze klanten kan helpen.

Functieomschrijving

Bij ons heb je een eigen klantenportefeuille en ben je verantwoordelijk voor:

 • Het samenstellen en bespreken van (complexe) jaarrekeningen.
 • Het reviewen van jaarrekeningen, opgesteld door jouw collega’s.
 • Het signaleren van adviesmogelijkheden op basis van de tussentijdse cijfers en dit bespreken met de klant.
 • Het geven van advies over de inrichting en optimalisatie van hun boekhouding (o.a. door middel van het gebruik van de online mogelijkheden om de administratie zoveel mogelijk te automatiseren.
 • Het maken van BTW aangiften.
 • Het begeleiden van junior collega’s

Naast het samenwerken met je directe collega’s onderhoud je ook nauwe contacten met onze financiële adviseurs, zodat zij in hun adviezen rekening kunnen houden met de informatie die jij uit de administratie van onze klanten distilleert. Ook werk je mee aan de continue verbetering van je eigen aandachtgebied.

Wie zoeken wij?
 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding (Bedrijfseconomie of Accountancy) of je hebt SPD met succes afgerond.
 • Daarnaast heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring bij een accountants- of administratiekantoor. Je bent deskundig in je vakgebied en hebt de kwaliteit van onze dienstverlening hoog in het vaandel.
 • Je bent van nature klantgericht, persoonlijk en open in de omgang met klanten en collega’s, proactief, pragmatisch en je hebt flair en je bent fair.
 • Werken onder tijdsdruk en tijdregistratie is je niet vreemd.
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.
 • Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio Amsterdam.

Collega aan het woord:

Wij bieden:

 • Een uitdagende functie voor 40 uur per week in een leuk team binnen onze organisatie.
 • De mogelijkheden tot het volgen van cursussen / opleidingen.
 • Naast een uitstekend salaris bieden wij je een mooi benefitpakket aan.
 • Een omzetgerelateerde (team)bonus die per kwartaal wordt uitbetaald.
 • Mobiliteitsbudget of lease-auto
 • Na de inwerkperiode mogelijkheden voor een workation.
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail met motivatie, CV en pasfoto naar arianne.kuulkers@poundwise.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer weten?

Arianne Kuulkers

Operationeel manager

arianne-kuulkers-570x570

Actuele Poundwise vacatures

Dit is met uitstek een leuke functie voor iemand uit de horeca! Dus ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? En ben jij iemand die er plezier in heeft om onze klanten op gastvrije manier te ontvangen en onze medewerkers wil ondersteunen in de breedste zin van het woord en wil je werken in de leukste wijk van Amsterdam (de Pijp)? Dan ben je bij Poundwise op je plek.

Heb jij een neusje voor financiële zaken en belastingen? Dan willen wij jou graag toevoegen aan ons team. Jij houdt je bij ons bezig met het opstellen van de aangiften (IB/VPB). Daarnaast ondersteun je jouw directe collega’s bij het opstellen van fiscale adviezen. Als aangiftemedewerker doe je mee aan het vaktechnisch overleg. Een leuke veelzijdige functie waar jij je geen moment verveelt.

Wil jij aan de slag als fiscalist met klanten uit het hoogste segment in de regio Groot Amsterdam? Heb jij passie voor het fiscale vak en 2 à 3 jaar ervaring? Dan kan je je bij ons, onder begeleiding van onze ervaren fiscaal juristen, verder ontwikkelen tot all-round belastingadviseur. Na een aantal jaren zullen we in overleg met jou een specialisme bepalen waarin jij je verder gaat ontwikkelen, uiteraard rekening houdend met jouw voorkeur.

Heb jij je sporen verdiend als accounting consultant en ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Als Senior Accounting Consultant ga jij werken met MKB-bedrijven in het hoge segment in de regio Groot Amsterdam.

Als Accounting Consultant heb je veel contact met klanten en collega’s. Werken met cijfers vind jij het leukste wat er is en met de inzichten die je hierdoor verkrijgt signaleer jij de adviesvragen en verbeterpunten. Je hebt een eigen klantenportefeuille en bouwt aan een duurzame relatie met de klant. Zo begeleid je jouw klanten in het realiseren van hun ambities en dromen.

Als Accounting Assistant heb je veel contact met klanten en collega’s. Werken met cijfers vind jij het leukste wat er is en met de inzichten die je hierdoor verkrijgt signaleer jij de adviesvragen en verbeterpunten. Je hebt samen met de senior accounting consultant een eigen klantenportefeuille. Door jou kan hij/zij doen waar hij het beste in is, adviseren. Samen met je collega’s begeleid je zo jouw klanten in het realiseren van hun ambities en dromen.

Is een sociale omgeving, flexibele werktijden, coaching, ontwikkelmogelijkheden en een goede work-life balance belangrijk voor je en heb je een passie voor het uitwerken van complexe (hypotheek)dossiers? Dan ben je bij Poundwise op je plek.

Wil jij zelfstandig aan de slag als MKB Adviseur Verzekeringen met klanten uit het hoogste segment in de regio Groot Amsterdam?

Kom werken bij Poundwise, dé one-stop-shop voor alle financiële zaken.

Wil jij zelfstandig aan de slag als Salarisadministrateur met klanten uit het hoogste segment in de regio Groot Amsterdam? Heb jij passie voor het payroll zaken? Kom werken bij Poundwise, dé one-stop-shop voor alle financiële zaken.

Solliciteer op vacature

Aangiftemedewerker

Vul onderstaand formulier met je motivatie en CV in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Vragen over de vacature? Bel ons op +31 (0)20 305 75 55