Skip to content

Vacature

MKB-adviseur/Relatiebeheerder

Bij Poundwise heb je voldoende tijd en aandacht voor de klant
Heb jij je sporen verdiend als accounting assistant en ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Als MKB-adviseur/Relatiebeheerder ga jij werken met MKB-bedrijven in het hoge segment in de regio Groot Amsterdam.

Is een sociale omgeving, flexibele werktijden, coaching, ontwikkelmogelijkheden en een goede work-life balance belangrijk voor je en heb je een passie voor werken met cijfers én met mensen? Dan ben je bij Poundwise op je plek. Wij onderscheiden ons van een Big-4 kantoor, door te werken met korte lijnen, direct contact met de klant en je collega’s. We bewaken de werkdruk en zorgen dat er voldoende tijd is voor andere leuke zaken. Verder ben je bij ons nooit uitgeleerd, juist omdat wij een one-stop-shop zijn, is er altijd wel een aandachtsgebied waarop jij je verder kan richten en zo met een bredere blik onze klanten kan helpen.

Bij ons heb je een eigen klantenportefeuille en ben je verantwoordelijk voor:

 • Het samenstellen en bespreken van (complexe) jaarrekeningen.
 • Het signaleren van adviesmogelijkheden op basis van de tussentijdse cijfers en dit bespreken met de klant.
 • Het geven van advies over de inrichting en optimalisatie van hun boekhouding (o.a. door middel van het gebruik van de online mogelijkheden om de administratie zoveel mogelijk te automatiseren.
 • Het maken van BTW aangiften.
 • Het begeleiden van junior collega’s

Naast het samenwerken met je directe collega’s onderhoud je ook nauwe contacten met onze financiële adviseurs, zodat zij in hun adviezen rekening kunnen houden met de informatie die jij uit de administratie van onze klanten distilleert. Ook werk je mee aan de continue verbetering van je eigen aandachtgebied.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding (Bedrijfseconomie of Accountancy) of je hebt SPD met succes afgerond.
 • Daarnaast heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring bij een accountants- of administratiekantoor. Je bent deskundig in je vakgebied en hebt de kwaliteit van onze dienstverlening hoog in het vaandel.
 • Je bent van nature klantgericht, persoonlijk en open in de omgang met klanten en collega’s, proactief, pragmatisch en je hebt flair en je bent fair.
 • Werken onder tijdsdruk en tijdregistratie is je niet vreemd.
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.
 • Bij voorkeur ben je woonachtig in Amsterdam.

Wij bieden

 • Een uitdagende functie voor 40 uur per week in een leuk team binnen onze organisatie.
 • Vast dienstverband met 2 maanden proeftijd.
 • De mogelijkheden tot het volgen van cursussen / opleidingen.
 • Naast een uitstekend salaris bieden wij je een mooi benefitpakket aan.
 • Een omzetgerelateerde (team)bonus die per kwartaal wordt uitbetaald.
 • Mobiliteitsbudget of lease-auto
Indien jij je herkent in het beschreven profiel nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Je kunt je motivatie en CV naar kuulkers@poundwise.nl sturen. Voor toelichting op deze vacature kun je contact opnemen met Arianne Kuulkers op telefoonnummer 020 – 3057555. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer weten?

Arianne Kuulkers

Operationeel manager

arianne-kuulkers-570x570

Actuele Poundwise vacatures

Wil jij zelfstandig aan de slag als MKB Adviseur Verzekeringen met klanten uit het hoogste segment in de regio Groot Amsterdam?

Kom werken bij Poundwise, dé one-stop-shop voor alle financiële zaken.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en representatieve frontofficemedewerker die samen met Roseanne zorgt dat ons kantoor op rolletjes loopt.

Als Client Officer voel jij je op je best áchter de schermen.  De complexe opdrachten die door onze adviseurs worden binnengehaald, werk jij binnen no-time uit. Je levert een waardevolle bijdrage aan de performance van onze adviseurs die zich vervolgens kunnen richten op wat deze het liefste doen: adviseren.

Is een sociale omgeving, flexibele werktijden, coaching, ontwikkelmogelijkheden en een goede work-life balance belangrijk voor je en heb je een passie voor het uitwerken van complexe (hypotheek)dossiers? Dan ben je bij Poundwise op je plek.

Heb jij je sporen verdiend als accounting assistant en ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Als MKB-adviseur/Relatiebeheerder ga jij werken met MKB-bedrijven in het hoge segment in de regio Groot Amsterdam.

Solliciteer op vacature

MKB-adviseur/Relatiebeheerder

Vul onderstaand formulier met je motivatie en CV in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Vragen over de vacature? Bel ons op +31 (0)20 305 75 55