Skip to content

Vacature

Frontoffice medewerker (MBO niveau)

Bij Poundwise is geen dag hetzelfde!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en representatieve frontofficemedewerker die samen met Roseanne zorgt dat ons kantoor op rolletjes loopt. Je ontvangt onze klanten op gastvrije manier en ondersteunt je collega’s in de breedste zin van het woord. Ons kantoor is gevestigd in één van de gezelligste buurten van Amsterdam (De Pijp) en goed bereikbaar met OV of per auto (parkeergelegenheid op eigen terrein).

Taken:

  • Alle voorkomende werkzaamheden als receptioniste (bedienen telefooncentrale, klanten ontvangen met koffie/thee etc.), binnenkomende en uitgaande post.
  • Intern aanspreekpunt voor facilitaire zaken en dit doorzetten naar betreffende partij.
  • Contactpersoon voor de verhuurder inz. facilitaire zaken/storingen.
  • Kantoor en spreekkamers netjes houden.
  • Bestellingen voor lunch, koffie, borrel etc.
  • Bijhouden voorraad kantoorartikelen.
  • Licht administratieve werkzaamheden

Dit is met uitstek een leuke functie voor iemand uit de horeca! Dus ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? En ben jij iemand die er plezier in heeft om onze klanten op gastvrije manier te ontvangen en onze medewerkers wil ondersteunen in de breedste zin van het woord en wil je werken in de leukste wijk van Amsterdam (de Pijp)? Dan ben je bij Poundwise op je plek.

Stuur je CV met pasfoto en motivatie naar kuulkers@poundwise.nl. Wanneer je voldoet aan het profiel ontvang je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Hopelijk tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer weten?

Arianne Kuulkers

Operationeel manager

arianne-kuulkers-570x570

Actuele Poundwise vacatures

Dit is met uitstek een leuke functie voor iemand uit de horeca! Dus ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? En ben jij iemand die er plezier in heeft om onze klanten op gastvrije manier te ontvangen en onze medewerkers wil ondersteunen in de breedste zin van het woord en wil je werken in de leukste wijk van Amsterdam (de Pijp)? Dan ben je bij Poundwise op je plek.

Heb jij je sporen verdiend als accounting consultant en ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Als Senior Accounting Consultant ga jij werken met MKB-bedrijven in het hoge segment in de regio Groot Amsterdam.

Als Accounting Consultant heb je veel contact met klanten en collega’s. Werken met cijfers vind jij het leukste wat er is en met de inzichten die je hierdoor verkrijgt signaleer jij de adviesvragen en verbeterpunten. Je hebt een eigen klantenportefeuille en bouwt aan een duurzame relatie met de klant. Zo begeleid je jouw klanten in het realiseren van hun ambities en dromen.

Is een sociale omgeving, flexibele werktijden, coaching, ontwikkelmogelijkheden en een goede work-life balance belangrijk voor je en heb je een passie voor het uitwerken van complexe (hypotheek)dossiers? Dan ben je bij Poundwise op je plek.

Wil jij zelfstandig aan de slag als MKB Adviseur Verzekeringen met klanten uit het hoogste segment in de regio Groot Amsterdam?

Kom werken bij Poundwise, dé one-stop-shop voor alle financiële zaken.

Heb jij een neusje voor financiële zaken en belastingen? Dan willen wij jou graag toevoegen aan ons team. Jij houdt je bij ons bezig met het opstellen van de aangiften (IB/VPB). Daarnaast ondersteun je jouw directe collega’s bij het opstellen van fiscale adviezen. Als aangiftemedewerker schrijf je ook nieuwsberichten en doe je mee aan het vaktechnisch overleg. Een leuke veelzijdige functie waar jij je geen moment verveelt.
Wil jij zelfstandig aan de slag als Salarisadministrateur met klanten uit het hoogste segment in de regio Groot Amsterdam? Heb jij passie voor het payroll zaken? Kom werken bij Poundwise, dé one-stop-shop voor alle financiële zaken.

Solliciteer op vacature

Frontoffice medewerker

Vul onderstaand formulier met je motivatie en CV in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Vragen over de vacature? Bel ons op +31 (0)20 305 75 55