Skip to content

Vacature

Client officer

Bij Poundwise is geen dag hetzelfde!

Wat vragen wij van je?

Wat krijg je van ons?

Is een sociale omgeving, flexibele werktijden, coaching, ontwikkelmogelijkheden en een goede work-life balance belangrijk voor je en heb je een passie voor het ondersteunen van financieel adviseurs bij het uitwerken van complexe (hypotheek)dossiers? Dan ben je bij Poundwise op je plek.

Wij richten ons namelijk met name op het hogere segment. Onze klanten zijn veelal succesvolle ondernemers die het liefst bezig zijn met hun eigen business en zich financieel laten coachen door ons. Wij bieden dus totaaladvies en hebben daarvoor alle disciplines onder één dak. Dat betekent dat wij een one-stop-shop zijn voor ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar financiële rust. Onze klanten zijn voor ons in de eerste plaats mensen. Ieder met een eigen verhaal en achtergrond. Wij zoeken daarom collega’s die niet alleen over de relevante opleidingen beschikken, maar ook over mensenkennis en een servicegerichte instelling. Dus zowel de hard als de soft skills zijn belangrijk!

Ons klantenbestand groeit en wij groeien graag mee. Jij ook? Momenteel hebben wij een vacature voor de functie van Client Officer/Binnendienstmedewerker Hypotheken. In deze functie ondersteun je de financieel adviseurs en zorg jij ervoor dat de hypotheekdossiers snel compleet zijn. Je bent de adviseur altijd één stapje voor, zodat hij/zij zich vooral kan richten op het geven van hypotheekadviezen en opstellen en uitvoeren van financiële planningen. Wij werken complexe adviezen uit, dat betekent geen standaard dossiers waar je een checklist voor af kunt vinken. Elk dossier is anders en dat maakt het complex maar ook heel interessant!

Meer informatie over Poundwise kun je vinden op onze website.

Functieomschrijving

Als Client Officer voel jij je op je best áchter de schermen. De complexe opdrachten die door onze adviseurs worden binnengehaald, werk jij binnen no-time uit. Je levert een waardevolle bijdrage aan de performance van onze adviseurs die zich vervolgens kunnen richten op wat deze het liefste doen: adviseren. Je hebt aan een half woord genoeg. Je zorgt ervoor dat het klantdossier compleet is en checkt en onderbouwt de documenten. Kortom, jij zorgt ervoor dat het hele aanvraagproces soepel loopt en neemt daardoor veel werk uit handen van onze adviseurs. Hierbij heb je veel contact met de klant (telefonisch en per e-mail) en met banken/maatschappijen. Je doet aan actief klantbeheer en levert zo een waardevolle bijdrage aan onze missie: het beste zijn in wat het beste voor de klant is.

Bij ons zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Als je wilt kun je je ontwikkelen tot hypotheekadviseur en misschien wel tot financieel planner. Maar ook wanneer je die ambitie niet hebt, ben je bij Poundwise op je plek. Wij geloven namelijk dat een Client Officer broodnodig is, nu en in de toekomst!

Iets voor jou of wil je meer weten? Neem dan contact op met Arianne Kuulkers, 020-3057555 of kuulkers@poundwise.nl. Bij interesse ontvangen we graag jouw CV inclusief motivatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer weten?

Arianne Kuulkers

Operationeel manager

arianne-kuulkers-570x570

Actuele Poundwise vacatures

Als Client Officer voel jij je op je best áchter de schermen.  De complexe opdrachten die door onze adviseurs worden binnengehaald, werk jij binnen no-time uit. Je levert een waardevolle bijdrage aan de performance van onze adviseurs die zich vervolgens kunnen richten op wat deze het liefste doen: adviseren.

Is een sociale omgeving, flexibele werktijden, coaching, ontwikkelmogelijkheden en een goede work-life balance belangrijk voor je en heb je een passie voor het uitwerken van complexe (hypotheek)dossiers? Dan ben je bij Poundwise op je plek.

Als Accounting Assistant heb je veel contact met klanten en collega’s. Werken met cijfers vind jij het leukste wat er is en met de inzichten die je hierdoor verkrijgt signaleer jij de adviesvragen en verbeterpunten.

Heb jij je sporen verdiend als accounting assistant en ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Als MKB-adviseur/Relatiebeheerder ga jij werken met MKB-bedrijven in het hoge segment in de regio Groot Amsterdam.

Solliciteer op vacature

Client Officer

Vul onderstaand formulier met je motivatie en CV in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Vragen over de vacature? Bel ons op +31 (0)20 305 75 55